nlc.hu
Sztárok

Kigyulladt Nikáék háza

Kigyulladt a panelház, ahol Nika él: „Egy cél volt, kijutni a borzalomból”

Veres Mónika egy összegző posztban említette meg a háztüzet.

2020 nem volt a legjobb évünk – és akkor még finoman fogalmazunk. Sajnos voltak olyanok, akiknél 2021 sem indult túl jól: Veres Mónika Nika a közösségi oldalán osztotta meg, hogy kigyulladt a panelház, amiben él. A posztban részletesen leírta, hogy milyen volt a szörnyű este.

2021 első gondolatai egy posztban amit úgy érzem ki kell írni magamból mert segít , mert így könnyebb lesz... Nem így...

Közzétette: Veres Mónika Nika OfficiaI Page – 2021. január 5., kedd

„180 fokos fordulat az este további részében, pár napja történt, mégis egyre nehezebb visszaidézni, ami történt, csak képek, hangok, és egy mindenemet átjáró rettegés… 3 tűzoltó autó a házunk előtt, majd részleteket mellőzve, életünk leggyorsabb 9 emeletnyi rohanása következett, kabát, konyha ruha, ölemben kis Tobikám és versenyfutás az ismeretlenbe, legalább 8 emeletnyi tömény füstön át! Levegőd fogytán, sőt, az is fájdalmas, amit venni próbálsz a füst miatt és a félelem, mert ki tudja hányadik lépcsőfordulónál, sajnos elvesztettem az uralmat a gondolataim felett és talán pár másodpercre ott volt a mi van, ha nem sikerül… De tudtuk, hogy nem lehet megállni, elesni, egy cél van, a szabad levegő, kijutni ebből a borzalomból. Hangok mögöttünk, néha blokkolva érzem a mozdulataim, amik mégis működtek automatikusan, mert egy cél lehetett, hogy kijussunk a házból mindhárman. Talán fel perc, ki tudja, mennyi, de kint a szabadban, nem szégyen, megállíthatatlanul folytak a könnyeim, hogy lehet ez ? Miért? De megvagyunk… épségben, sőt mindenki más is a házban, Istennek hála. Úgy tudom, azok is, akiknél felcsaptak a lángok a 2. emeleten. Mindenük odaveszett… Egy ártatlan csillagszóró a karácsonyfán, és rémálom a folytatás… A tűzoltók rendkívül hamar eloltották a tüzet, csak a füst lepte el a 10 emelet folyosóit. Jó páran nem voltak itthon, voltak, akik a lakásukban ragadtak, mi pedig egyeztetve a rendőrökkel, majd gyors orvosi ellenőrzés után, Édesanyámnál töltöttük az éjszaka hátralevő részét! Azt hiszem, most a legerősebben azért zokogtam, amikor a ház kapuja elé értünk, hogy kaptunk esélyt, hogy újra öleljem őt!” – írja Nika a közösségi oldalán.

veres mónika nika

Veres Mónika nagyon megijedt (Fotó: Facebook)

Olvass még Nikáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top