nlc.hu
Sztárok

Búcsúzik Kardos Eszter

Barátok közt: ma este búcsúzik a nézőktől Kardos Eszter

Kardos Eszter hamarosan szül, ma láthatják utoljára a Barátok közt nézői.

Kardos Eszter ősszel jelentette be, hogy ismét babát vár. A Barátok közt színésznője egy évvel ezelőtt tért vissza a képernyőre, a mai részben pedig búcsúzik a sorozattól. Az elmúlt időszakról, a BK végéről, és az utolsó jelenetekről a Reggeliben beszélt.

„Gyakorlatilag bármikor jöhet a baba. Várom, hogy egyedül legyek a testemben, mert azért az utolsó napok elég durvák. Nem panaszkodom, ez teljesen természetes. Várom, hogy a karomban tarthassam. (…) Sokkal aktívabb volt ez a terhességem, mint az első, hiszen már van egy hároméves fiam, akivel akkor is játszani kell, ha kicsit pihenni szeretnék” – kezdte Kardos Eszter, aki elárulta, egészen október végéig forgatott, sőt, a héten még szinkronmunkái is voltak. 

A színésznőt ma este láthatjuk utoljára a Barátok köztben. ,,Az egyik szemem sír, a másik nevet. Csodálatos dolog elé nézek, mert hamarosan megszületik a kislányom, de azért mégiscsak ebben a sorozatban nőttem fel, ez volt a második családom, nehéz elengedni. De most új élet vár, és minden vég valaminek a kezdete” – árulta el Kardos Eszter.

kardos eszter

Kardos Eszter (Fotó: RTL)

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top