nlc.hu
Sztárok

Visszatér Rókusfalvy Lili

Rókusfalvy Lili az édesapja oldalán tér vissza a képernyőre

Rókusfalvy Lilinek az utóbbi időben az anyaság töltötte ki a mindennapjait, de most visszatér a képernyőre.

Szeptemberben született meg Rókusfalvy Lili kisbabája, ám a tervezettnél hamarabb visszatér a képernyőre. Az újév első hónapjában energiával telve tér vissza a munkába, január 17-től ismét látható lesz édesapja, Rókusfalvy Pál oldalán a Családi kör című magazinműsorban.

rókusfalvy lili

Rókusfalvy Lili (Fotó: Instagram)

Apa és lánya már nagyon várta a közös forgatást, hogy újra együtt keressék a válaszokat meghívott vendégeikkel a családi életet érintő kérdésekre – derül ki a MTVA közleményéből.

„Szuper érzés volt visszatérni a Családi körbe! A csapat hihetetlen szeretettel várt és jó volt így is családi körben lenni. Apával is nagyon hiányzott már a közös munka: ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Jó érzés volt, hogy neki is hiányoztam arról a kanapéról. A beszélgetések pedig beszippantottak” – kezdte Rókusfalvy Lili, majd hozzátette, előfordult, hogy a forgatás közbe eszébe jutottak a gyerekei.

„Az egyik téma a késői gyerekvállalás volt és ott azt hiszem, egyszer hangosan fel is sóhajtottam, hogy jaj, de hiányoznak a gyerekeim. Ez csak úgy kiszakadt belőlem, mivel most volt az első olyan alkalom, hogy pár órára elszakadtam a picitől. Persze tudtam, hogy jó kezekben van, hiszen az apukája vigyázott rá” – emlékezett vissza.

A Duna Televízió magazinműsora mellett a Petőfi Zenei Díj átadógálájának háziasszonyaként is találkozhatnak a nézők Rókusfalvy Lilivel január 23-án a Duna Televízió kétórás show-műsorában, ahol műsorvezetőtársa ezúttal is Harsányi Levente lesz.

Szülés után visszatértek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top