nlc.hu
TV-sztárok

Berkesi Judit egy évvel a szülés után visszatér

Berkesi Judit visszatér a képernyőre – nemrég volt egyéves a kislánya

Sok feladatot vállalt Berkesi Judit, aki bízik abban, hogy sikerül összeegyeztetni a munkát és a gyereknevelést.

Az M4 Sport népszerű riportere, Berkesi Judit tavaly hozta világra első gyerekét, most pedig kiderült: visszatér a képernyőre. 

Berkesi Judit elvitte újszülött lányát Kincsőt a Puskás Arénába

Berkesi Judit elvitte újszülött lányát Kincsőt a Puskás Arénába (Fotó: Facebook)

Vele indul újra pénteken a labdarúgó NB I, amelyet élőben közvetít a csatorna. Ezen felül egyórás felvezető műsort kap Péntek esti foci címmel, valamint napközben Hajdú B. Istvánnal beszélgetnek az m4sport.hu podcastjében a hazai és a nemzetközi fociról. 

“Várom a visszatérést, a régi-új impulzust. Most volt egyéves a kislányunk, már jár, és nagyon igényli a figyelmet. A délutáni alvás ideje, amikor válaszolok a leveleimre, üzenetekre. Szerencsésnek mondhatom magam, napközben nagyon aktív, de az éjszakát végigalussza, nagyon jó gyermek” – mesélte a riporter a Hirado.hu oldalon olvasható interjúban. 

“Most, hogy közeledik a visszatérés, van bennem egy kis drukk, hogy hogyan fog menni. Persze, ebben benne van a gyermekre vigyázás megszervezése is, olyan helyzetet szeretnék, amiben nemcsak én, hanem az egész család jól érzi magát. Az az eddigi tapasztalásom, hogy csak addig izgulok, amíg előtte állunk, és ha már csinálom, onnantól minden jól alakul.”

Két fix nap van, ezeken felül egy podcast, ahogy fogalmaz, a visszatérésében abszolút a fokozatosság elve érvényesül. Az, hogy Kincsőt viszi-e majd magával, még a jövő zenéje.

“Nem tudom, hogy én szeretném-e, mert akkor biztos, hogy megoszlik a figyelmem. A szemem mindig egy kicsit rajta is lenne, ami rendjén is van, de lehet, hogy neki sem jó, ha lát, de nem jöhet oda, ahogy én sem hozzá. Hétvégén és este dolgozom, ami felborítaná a kis napirendjét, ezért ez egyelőre nem opció. Ha a későbbiekben úgy látom, hogy érdekli, akkor természetesen elképzelhető, hogy néha együtt megyünk be. Nagyon szereti a közösséget, emberek között lenni, megfigyelni, szerintem jól érezné magát, de nekem fontos, hogy semmi ne legyen kényszer. Ha szívesen jön be, akkor jöjjön, nézzen körül, akár sporteseményen, mert, ahogy elnézem az aktivitását, szerintem az is érdekelni fogja, de a megszokott napirendjét nem borítanám fel.”

Az anyaságról hosszabban is mesélt a riporter a vele készült interjúban. 

Berkesi Judit nagyon elhivatott: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top