nlc.hu
Sztárok

Emilio sokat fizetett

Fél gázsiját fizette ki egy ételért Emilio

Az énekes szerette volna emlékezetessé tenni monacói kiruccanásukat, ezért feleségével együtt betértek egy elegáns étterembe. Csalódniuk kellett, életük egyik legrosszabb – és legdrágább – élménye volt az éttermi kitérő.

Bár hónapok óta a fogyókúra és az életmódváltás körül forog az Emilio família élete, a család nem hagyott fel a főzéssel, hiszen a nézőket rendszeresen megörvendeztetik egy-egy fogás receptjével. Mindeközben szívesen nosztalgiáznak ők maguk is, hiszen ha már nem ehetnek a bűnös fogásokból, legalább beszélnek azokról.

Emilio imád enni, de a diétájába nem fér bele minden, amit szeret

Emilio imád enni, de a diétájába nem fér bele minden, amit szeret

„Van egy étel, ami ha eszembe jut, az egész gyerekkorom a »nyakamba szakad”. Előttem van, ahogy 6 évesen nagymamám ölében ülök és katonázza nekem a zsíros kenyeret, amihez csemegeuborkát ad. Könnybe lábad a szemem, ha csak erre gondolok, nekem ez jelenti a gyerekkort. A békebeli, ropogós héjú kenyérrel, a maga egyszerűségében, egy csoda volt. Számomra a mai napig ez az egyik legfinomabb étel, pedig a fellépéseknek köszönhetően bejártam már a világot és végigehettem számos nemzet konyháját. Szeretem a különleges ételeket, de a »megszokott«, tiszta ízeket szintúgy” – mondta Emilio, aki valóban számos gasztronómiai élménnyel gazdagodott az elmúlt évtizedekben. Azonban hiába fordult meg – többek között – Monaco egyik fényűző éttermében is, számára nagy csalódás volt az ott elfogyasztott étel.

„Tinával betértünk egy puccos étterembe, a fél gázsim ráment, ráadásul amit ettünk, borzalmas volt! A pizza tésztája szörnyű volt, négy szelet szalámi kornyadozott rajta. Tina egy tengeri kütyüs ételt választott, élete egyik legrosszabbja volt! Utána továbbutaztunk, a francia határnál betértünk egy kábé 10 nm-es kis étterembe kajálni. Olyat ettünk, életünk kajálása volt, terülj-terülj asztalkám, olyan ízek, majdnem a mentő vitt tovább minket, mert megmozdulni is alig tudtunk, olyan dudára ettük magunkat!” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio. 

Emilio és Tina egyik legrosszabb élménye volt a drága vacsora

Emilio és Tina egyik legrosszabb élménye volt a drága vacsora

Emilio komolyan vette az életmódváltást: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top