nlc.hu
Sztárok

Nagy Bogi először beszélt a bulimiáról

Nagy Bogi: „Falási rohamaim voltak, bulimiás hajlamomra derült fény”

Nagy Bogi már jobban van, de nagyon megijedt, amikor felismerte, hogy mivel áll szemben.

Nagy Bogi nagyon fiatalon lett ismert, így az iskola mellett számos más teendője is volt. Elmondása szerint a feszített tempó és az egyedüllét vezetett odáig, hogy az utóbbi időben falási rohamokkal küzdött, amit bizony bulimiás tünetek követtek – erről a Story magazinnak beszélt részletesen. 

„Nagyon le voltam terhelve, úgy éreztem, hogy az életem minden területén elvesznek belőlem egy darabot, és lassan elfogyok. Reggel elmentem a kollégiumból az iskolába, onnan szaladtam a stúdióba a lemezem miatt, este tízkor visszaértem a kollégiumba, ahol még takarítanom kellett, közben mindenki problémáját, nyűgét meghallgatni, miközben az érettségi is itt ül a nyakamon” – kezdte a lapnak Bogi, aki többek között kényszeres evéssel próbálta csillapítani a stresszt.

„Mint sok nőben, így a bennem is meglévő alapvető testképzavar alól előbukkant egy táplálkozási probléma. Falási rohamaim lettek, bulimiás hajlamaimra derült fény, amiket azonban még önmagam elől is el akartam titkolni eleinte. Emlékszem: ültem a kollégiumi szobában, és nem ismertem magamra. Szeretek enni, de az a hirtelen jött étvágy minden határon túlmutatott. Úgy viselkedtem, mint egy falánk hörcsög. Már lopkodtam a szobatársaim müzlijéből, mindent befaltam magam körül. A rosszullétig ettem magam, aztán titokban mindent kiadtam magamból… Visszamentem a szobába, mintha mi sem történt volna” – árulta el az énekesnő, aki tavaly év elején vetett véget több éves kapcsolatának.

Nagy Bogi később a szüleinek is beszélt a problémáról. Végül a vírus miatt hazaköltözött egy időre, így megszűnt a falási vágy. Elmondta, ha Budapesten van, akkor is inkább a barátainál húzza meg magát, így nincs egyedül, és nem térnek vissza a tünetek.

További részleteket a Story magazinban olvashatsz:

story magazin dér heni esküvő

A Story

Emlékszel még az Ének iskolája felfedezettjeire? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top