nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Szabó Franciska

Exatlon: kórházba került Szabó Franciska, ma kiderül, hogy folytathatja-e a versenyt

Szabó Franciska kórházba került a sérülése miatt.

Egyre több Exatlon-versenyző bajlódik sérülésekkel, és már olyan is van, akinek emiatt fel kellett adnia a játékot. Nagy Dani kétszer is megsérült, a második pedig olyan súlyosnak bizonyult, hogy be kellett gipszelni a lábát, pár nappal később pedig kiderült, hogy hosszú heteket vesz igénybe a gyógyulása, ezért el kellett hagynia Dominikát. A tegnapi adásban láthattuk, hogy Szabó Franciska is megsérült, ám egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos.

Dani balesete után az ő fejében is megfordult, hogy esetleg fel kell adnia a játékot. ,

,Kaptam egy erős fájdalomcsillapítót vénába, aztán csináltak egy MRI-vizsgálatot, de csak holnap dől el, hogy mennyire sérült az izomszövet. (…)Már sokszor voltam sérült, de ilyen jellegű sérüléssel még nem találkoztam”

– mondta Szabó Franciska a csapattársainak.

„Természetesen eszembe jutott Daninak az esete is, hogy mi van, ha az én esetemben is egy olyan komoly sérülésről van szó, ami több mint kettő hét rehabilitációt igényel. Akkor valószínűleg el kell köszönnöm a többiektől, amit nem mostanára terveztem.”

Hogy mi a további teendő Franci sérülésével, az a mai adásból kiderül.

szabó franciska

Szabó Franciska (Fotó: TV2)

Ez történt még az Exatlonban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top