nlc.hu
Sztárok
Pachmann Péter gyerekkori fotója

Pachmann Péter a gyerekkori képe mellett egy emlékezetes történetet is megosztott

Pachmann Péter hamarosan ötvenéves lesz, ezért egy gyerekkori képpel nosztalgiázik.

Pachmann Péter hamarosan 50 éves lesz – a kerek évforduló miatt úgy döntött, mindennap megoszt egy szép emléket az életéből, kezdve a gyerekkorától. Elsőnek egy nagyon cuki képet posztolt, amin még csak általános iskolás. „50 nap múlva 50 éves leszek. Arra gondoltam, hogy megosztanék itt az oldalon 50, számomra érdekes, izgalmas vagy akár csak mulatságos történetet. Egytől-egyig hozzátettek valamit az Életemhez. Nagyon hálás vagyok valamennyiért, akár vidám, akár szomorú történetről van szó” – kezdte a bejegyzést.

ÖTVEN ÉV, ÖTVEN KÁPRÁZAT 50 nap múlva 50 éves leszek. Arra gondoltam, hogy megosztanék itt az oldalon 50, számomra...

Közzétette: Pachmann Péter Hivatalos Oldal – 2021. január 25., hétfő

„Kevesen tudják, hogy már általános iskolában is kacérkodtam a televíziózással, legalábbis sokszor elképzeltem, mi lenne, ha felnőttként én is beszélhetnék a dobozból. Ötödik osztályos lehettem, amikor az iskolában Ki Mit Tud? versenyt hirdettek. Az osztálytársaim legtöbbje népdallal, verssel, tánccal készült. Én viszont rögtönöztem. Amikor rám került a sor, kiültem a tanári asztalhoz, kezembe vettem az osztálynaplót és az előző napi TV-Híradó sporthíreiből szemezgettem. A produkció elején bemutatkoztam: »jó estét kívánok, Vass István Zoltán vagyok, ezek a TV-Híradó sporthírei«. Nagy kedvencem volt a pasi, azóta is hiányérzetem van, mert bár lassan 30 éves televíziós pályafutás van mögöttem, sohasem sikerült sehol összefutnunk, hogy elmeséljem neki a történetet. A produkciómból egy magasugró és egy labdarúgó hírre emlékszem, hiába na, már 40 éve történt. És arra is pontosan emlékszem, hogy az osztály hatalmas ovációban tört ki, miután befejeztem a hírek olvasását. Óriási tapsot kaptam. A tanárnő viszont, Ágota néni, odajött a tanári asztalhoz és csak ennyit mondott: »szégyelld magad, kisfiam, és vedd tudomásul, hogy belőled sosem lesz tévés«”

– osztotta meg a számára emlékezetes pillanatot a nemrég zenésznek állt műsorvezető.

Nézegess még fiatalkori képeket a sztárokról:

pachmann péter

Pachmann Péter (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top