nlc.hu
Sztárok

Ada mesél a terhességéről

Ada megmutatta a pocakját: „A végéhez közelebb vagyunk, mint az elejéhez”

A terhességi mérgezés legkomolyabb fajtájával kellett megküzdenie Adának annak idején, amikor az ikerfiait várta, így nagy kérdés volt, hogyan alakul a mostani terhessége. Szerencsére a műsorvezető túlvan a nehéz időszakon, 

„Most már nem az első trimeszteren vagyunk túl, hanem azt mondhatom, hogy a végéhez közelebb vagyunk, mint az elejéhez, szóval most már minden jó. Ez az az időszak, amikor minden nyugodt, nincsenek rosszullétek, még nem terhes az, hogy nagyon nagy az embernek a pocakja, még nincs útban. Szóval most ez a kényelmes időszak” – mesélte adat a Mokkában.

Ada a terhességéről mesélt

Ada a terhességéről mesélt

Még a terhesség előtt igyekezett minden kivizsgáláson részt venni, de ahogy mondja, nemigen tudják megmondani, miért alakul ki a terhességi mérgezés, bár vannak rizikófaktorok, anno valószínűleg az ikerterhesség okozta. 

„Ellenben most már sokkal több minden igaz rám, a korom is egy rizikófaktornak minősül. De hát azt is mondják, hogy annyi idő eltelt, ugye 15 év, és ez a szervezetnek olyan, mintha soha nem lett volna terhes. Ugyanúgy első terhességnek minősítik, más az apa  és így más a génállomány is, ezért mondták, hogy ne stresszeljek. Megcsináltuk az összes vizsgálatot, megelőzni tud az ember, és odafigyelni.”

Ada megmutatta a reggeli műsorban a pocakját is, ami szerinte még alakul: „Nem egy tipik terhes has, inkább csak olyan kicsit behízott” – mondta nevetve.

Ada megmutatta, hogy áll a pocakján a nadrág
Megnézem
Összes kép (3)

Ada mesélt arról is, mit szóltak a fiúk, hogy egy kislány érkezik a családba

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top