nlc.hu
Sztárok

Édesapját gyászolja Házibuli Attila

Édesapját gyászolja Házibuli Attila, azaz Tilinger Attila

Házibuli Attila a közösségi oldalán osztotta meg a lesújtó hírt.

Tilinger Attila, vagy ahogy többen ismerik, Házibuli Attila mindig is mosolyt csalt az emberek arcára, ám most neki van szüksége a támogatásra. A közösségi oldalán osztotta meg, hogy a napokban elveszítette az édesapját, aki jóban-rosszban mellette volt.

Apukámmal születésem pillanatától fogva ismerjük egymást. Ő az az ember az életemben, aki minden napom minden...

Közzétette: Attila Tilinger – 2021. január 28., csütörtök

„Apukámmal születésem pillanatától fogva ismerjük egymást. Ő az az ember az életemben, aki minden napom minden pillanatában velem volt, egy pillanatra sem hagyott magamra. Harcostársak voltunk 18 éven keresztül a betegségében. Nem volt könnyű, de Apa megmutatta nekem, hogy viselkedik egy hős. Sok-sok csatát megnyertünk, de a háborút elveszítettük. Az elmúlt 39 évben a mindent átívelő szeretet mellett sokszor éreztem pillanatnyi érzéseket. Boldogságot, haragot, voltunk makacsok és önfejűek is. Egyetlen érzést nem éreztem soha még Vele kapcsolatban. A hiányát. Ma ezt is meg kell tanulnom. Jó utat, Apa, nagyon szeretlek!” – írja a posztban a súlyos műtéten átesett Házibuli Attila.

házibuli attila apja

Elhunyt Házibuli Attila édesapja (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top