nlc.hu
Sztárok

Keresztes Ildikót elvitte a mentő

Keresztes Ildikót kétszer is elvitte a mentő a fellépéseiről, de jót tett neki a kényszerpihenő

Keresztes Ildikó nehéz időszakon ment keresztül.

Mint minden előadót, úgy Keresztes Ildikót is megviselte az elmúlt egy év. Eleinte próbált pozitívan hozzáállni a kialakult helyzethez, és a hirtelen rázúdult szabadidőt pihenésre használni, de egy idő után már nagyon hiányzott neki a színpad. Ettől függetlenül jót tett neki a pihenés, hiszen, mint mondja, ha nem jön a koronavírus, valószínűleg már nem lenne közöttünk.

„Rettentően nagy szükségem volt rá, hogy 2020-ban leálljak, ugyanis ha nem jön ez az időszak, akkor valószínűleg mi már nem beszélgetnénk” – kezdte a life.hu-nak adott interjújában Keresztes Ildikó. 

„Annyira kinyírtam magam az elmúlt években, hogy pont 2019-nek a végén volt az az időszak, hogy már kétszer vitt el a mentő fellépésről. Fanatikusan imádom a szakmámat, és kicsit elfeledkeztem arról, hogy telik fölöttem is az idő, és a szervezetem már nem bír annyit, mint 25, vagy 30 évesen. Viszont én ugyanazt el akartam tőle venni, és tulajdonképpen jelzett, hogy ezt így nem lehet tovább csinálni”

– mondta az énekesnő.

keresztes ildikó

Keresztes Ildikó (Fotó: Smagpictures)

Olvass még Keresztes Ildikóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top