VV Fru: „Renátóval tervezzük a közös életünket”

nlc | 2021. Február 02.
A legutóbbi Párbajon Fru esett ki, akivel nem sokkal ezután beszélgettünk arról, hogyan látja az elmúlt hetket, hónapokat.

Mit gondolsz, miért kellett elhagynod a Villát?

Szerintem azért, mert olyan csapatban voltam, ami nem feltétlenül volt szimpatikus a nézőknek, mi tényleg túlgondoltunk néha dolgokat, tudatosan felépítettünk apró lépéseket, ami amúgy nem taktika volt. Bent élni igazi pszichológiai játék, mégpedig nagyon erős, nem teheti meg az ember, hogy nem mondja ki a véleményét, mert akkor nem lesz önazonos, és feszültebb is lesz, ha lenyeli ezeket magában. Igenis ki kell állni magunkért, és mi ezt tettük, valószínűleg ez rossz irányba vitt bennünket.

Bent a Villában is rájöttél már erre, ki is mondtad, hogy feleslegesen gyűlölködtél és kár volt csak a rosszat keresni a másik csapat tagjaiban. Néhány perccel a kiesésed után mit gondolsz erről, mit tennél másképpen?

Tényleg felesleges a gyűlölködés, de amikor ott vagy bent egy nagyon durva játékban, és feszült vagy, mert nem tudod, mi vár rád, mennyire kell kiadnod magad a következő feladat során, lesz-e kedved ahhoz, amit csinálni kell, akkor ezeket az érzéseket és indulatokat nem tudod a Villában magadban tartani. Mindenkinek mindent kimondtam, szerintem ez vitt el engem rossz irányba, valószínűleg.

Édesanyád nekünk azt nyilatkozta, hogy észre kellett volna venned, valami nem stimmel, amikor a csapattársaid sorra estek ki. Mivel magyaráztad te ezeket magadnak?

Azzal magyaráztam, hogy a nézőknek nem volt szimpatikus a személyük, de így nem tudtam összehasonlítani őket magammal, nem gondoltam, hogy bármilyen negatív hatással lenne rám, amiért én velük vagyok. De nem bánom, mert nagyon jó emberekkel voltam, tényleg, ami a szívükön az a szájukon. Az elmúlt két hét már kevés volt, hogy jó irányba menjen el a kapcsolatom a többiekkel is.

VV Fru volt a legutóbbi Párbaj vesztese (Fotó: Sajtóklub)

Ha újrakezdhetnéd, akkor másképpen csinálnád?

Lehet, hogy nem gondolnám túl a dolgokat, de ugyanezekkel az emberekkel lennék jóban, mert sok jó percünk volt együtt.

Szerinted kivel tartod majd a kapcsolatot?

Mercivel, Ginával, Amandával és persze Renátóval, általa pedig Gáborral, akivel szerintem Renátó felvette már a kapcsolatot.

Ezt miből gondolod?

Mert nagyon kiálltak egymás mellett. Szerintem a kinti életben is megtalálják a kapcsolatot, Gábor nagyon érdekes személyiség.

Te nem tudhatod, hiszen játékban voltál, de a nézőkből nagy felháborodást keltett, ahogy Renátó több alkalommal is viselkedett veled. Több cikk is született a témában, a jelenséget pedig szakértők is elemezték. Mit gondolsz erről?

Durva hallani. Azt gondolom, hogy a bezártság és a hatalmas stressz hozta ki belőle ezt a szélsőséges viselkedést. Nagyon össze voltunk bent zárva, ott voltak a többiek is, és minden apró jelre ugrottunk. Normális esetben egyébként sem élek együtt más férfiakkal, csak vele akarok közös életet, ott meg ilyen nem fordul elő.

Azért az a kinti életben is előfordul, hogy más férfiakkal leszel egy társaságban.

Renátó féltékeny típus, de amikor én kapcsolatban vagyok, csak a másik létezik számomra, nem csalnám meg soha. Nem gondolom, hogy olyan ember lennék, aki ad arra okot, hogy Renátó kint, a hétköznapokban féltékeny legyen rám.

Szerinted Renátó viselkedése csak a játéknak tudható be?

Belőlem is kijött a féltékenység, mert nem úgy ismerkedtünk meg, ahogy normális esetben tettük volna, fokról fokra, hanem minden gyorsan ment és abnormálisan. Szerintem csak egymáson töltöttük ki a feszültségünket, ezek voltak a vitáink. Most ezt lehetőségünk van kettesben, kamerák és lakótársak nélkül megbeszélni.

Szerinted, ha nem jössz össze Renátóval, akkor más arcodat ismertük volna meg?

Nyilván, de nem bánom, hogy így történt, mert szeretem Renátót és csodás dolgokat éltünk meg már most is.

Mire számítasz most? Hogyan ítélnek meg téged, milyen fogadtatásban lesz részed?

Szerintem sokan nem szeretnek, mert tényleg volt olyan, amibe nem kellett volna beleállni, hanem csak élvezni a játékot. Ez nem volt szimpatikus talán.

Mik a terveid?

Le szeretnék fürdeni, végre bikini nélkül, egyes-egyedül, szeretném visszanézni az adásokat, de mindenek előtt szétcsókolgatom Renátót, az anyukámat, a kishúgomat, a mamámat, és minden szerettemet. Utána pedig visszaállok dolgozni, közben pedig Renátóval tervezzük a közös életünket.

A ValóVilág10 szereplői: 

Exit mobile version