nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Merci édesanyja mesél

Exkluzív interjú VV Merci édesanyjával: „Nekem ez a történet elég fájdalmas”

A ValóVilág idei szériájának jellegzetes karaktere VV Merci, és most az édesanyja mesélt nekünk a lányáról és a kapcsolatukról.

A ValóVilág powered by Big Brother jubileumi évadából több telt el, mint amennyi hátra van belőle, és az elmúlt hetekben sok mindent megtudtunk a játékosokról, köztük Merciről is. A 19 éves villalakó többször is elmondta, hogy fiúsnak tartja magát, emlegette már a testvéreit és az édesapját és a nagymamáját. Az édesanyjáról eddig nem sokszor hallottunk, most nekünk adott exkluzív interjút. 

VV Merci a ValóVilág 10 játékosa

VV Merci, a ValóVilág 10 játékosa (Fotó: Sajtóklub)

Merci a testvéreit és az édesapját szokta emlegetni bent a Villában. Önöknek milyen a viszonyuk Mercivel? 

Nézze, ez egy elég kényes kérdés, tényleg. Tudom sajnos, hogy nem beszél rólam, ami nekem nagyon fáj. Mercike apjával sajnos nem jöttünk ki jól, és ezt egy idő után már nem bírtam tovább. Az, hogy elhagytam őket, nekem is fájdalmas volt, a szívem megszakadt, de nem tudtam magammal vinni a gyerekeket, nem volt hova. Akkor már Merciék nagyobbak voltak. Ahogy felkerültem Békésre, elkezdtem dolgozni, igyekeztem tartani velük a kapcsolatot, küldtem csomagokat is, amiket kézbesítés hiányában mindig visszaküldött a Posta. A gyerekek most engem tartanak rossz anyának, és ez az ő szemszögükből érthető is.

Rómeó azt nyilatkozta a Best magazinnak, hogy ön aktívan keresi a kapcsolattartás lehetőségét, de a gyerekek most ezt nem akarják. Ezt minek tudja be, fiatalkori önállósodásnak, ami idővel rendeződik, vagy más lehet az ok?

Amennyire én tudom, a lányommal semmi gond nincsen közöttünk, eddig is tartottuk a kapcsolatot, ezután is fogjuk. Volt, hogy ő hívott magától, volt, amikor én kerestem. Tartom a kapcsolatot mindegyik gyerekemmel, Barbarával, Rómeóval, Zsoltikával is, legutóbb Mercike születésnapjára csak azért nem tudtam menni, mert eltört a lábam és fekvőgipszem volt. Mercike és Rómeó nagyon anyás volt mindig, a fiam talán a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy nem mentem vissza akkor értük, nem vittem el őket az apjuktól. Csak azt nem érti, hogy nem tudtam hova vinni őket, azt meg nem akartam, hogy elvegyék őket, annak semmi értelme nem lett volna. 

Ezek szerint mindegyik gyerekkel kicsit más a helyzet. Mercivel pedig jó a kapcsolata, ha vele rendszeresen beszélnek? 

Elmondtam Mercikének is, hogy az ajtó nyitva áll előtte, ez így is volt mindig. Lett egy párom, aki már a férjem, született tőle gyerekem. Volt időszak, amikor Mercike hozzám költözött, nálunk lakott pár hónapot, majd kijelentette, ő inkább visszamegy az apjához. Nekem ez a történet elég fájdalmas. 

Nézi az adásokat?

Ki nem hagynám!

Milyen érzés ott látni a lányát? Mit gondol a játékáról?

Mercikére nem is ismerek rá, mert ő nem az a típus, aki egy fiú után fut. Meg azt látni, hogy mit csinálnak az ágyban… hát ez nem az én lányom! De hát fiatalok, be vannak zárva és úgy vagyok vele, hogy bármi megtörténhet. 

Bármi alatt mit ért? Már túl vagyunk a játék felén, milyen esélye van Mercinek a győzelemre? 

Nem hiszem, hogy ő nyeri meg, de szerintem benne lesz a TOP háromban, vagy négyben. Bálint, Robi biztosan a Fináléba kerül, most Vivi is feljött, így nehéz tippelni. Mercikéről sok pozitív és sok negatív dolgot olvastam, olyankor meg kell védjem, oda kell írjak. Egy testvérét sem látom, hogy megvédené, nekem anyaként viszont ez a dolgom, mert nagyon szeretem a lányomat. Nem hagyom, hogy ilyeneket irkáljanak róla. 

ValóVilág 10 villalakói és VV Merci

ValóVilág 10 villalakói és VV Merci (Fotó: Sajtóklub)

Aktívan kommentel akkor? 

Én mindenhez hozzászólok! Ha látom, hogy lekurvázzák, azt nem hagyom. Vagy mondják, milyen nyávogós, szoktam írni, hogy ő így beszél és mást nem is tudnak ellene felhozni. 

Összességében büszke rá? 

A játékára is, és nem azért mondom, mert az én lányom, de nagyon jó karakter. Én mindig is nagyon büszke voltam rá. Az rossz, hogy Moh-ról nem tudok beszélni vele most. Már felmerült, hogy Mercike miattam is ilyen szeretetéhes, mert amikor velem élt, mindig nagyon bújt és puszilgatott, neki fokozott igénye van a gondoskodásra. Tizenhat éves korában költözött el otthonról, azóta eltartja magát, dolgozott gyárban is, talpraesett lány, de szüksége van babusgatásra. 

VV Merci és VV Moh a ValóVilág 10 játékosai

VV Merci és VV Moh, a ValóVilág 10 játékosai (Fotó: Sajtóklub)

Vagány csaj az életben is? 

Pontosan ilyen nyávogós, kényeskedő is tud lenni, de nagyon belevaló lány. Nem lehet ellene mást felhozni, csak ennyit, ez pedig egy tizenkilenc éves lánynál normális. 

Ahogy ön is mondta, a visszajelzések alapján sok rosszat nem tudnak róla mondani a nézők, bent a Villában is leginkább Virággal van konfliktusa. A villalakók és a nézők is arra tippelnek, hogy az övék lesz a következő Párbaj. 

Szerintem is, és Mercinek komoly esélye van Virág ellen, ahogy olvasom a hozzászólásokat, mert nem nagyon kedvelik Virágot. 

Mit gondol, ez több hónapnyi elzártság milyen hatással lesz Mercire? 

Szerintem lehet, hogy megváltozik, de akkor jó irányba, vagy ilyen marad, mint eddig. 

Az önök kapcsolatára hatással lehet ez? 

Nem lesz rá hatással. Mercike ragaszkodik a megszokott emberekhez. Azt rossz volt hallgatni, amikor bent kérdezték tőle, mire költené a pénzt és ő azt mondta, klubot nyitna. Nekem a beköltözés előtt azt mondta, házat szeretne venni, megszerezné a jogosítványt, venne egy kis kocsit, valamennyit pedig a családjára költene. Valószínű, én ebben nem lennék benne, és nem is szeretném, mert nem vagyok rászorulva egyik gyerekemre sem, nekem az a fontos, hogy őket segítsem. Az tenne boldoggá, ha Mercike megalapozza esetleg az életét a nyereménnyel, szerintem ne másokra költse. Úgy gondolom, Merci már azzal nyert, hogy bement, mert szeretett volna ismertebb lenni és majd abból tovább építkezni, ennyit pedig már most elért. Bízom benne, hogy karriert tud építeni. 

A ValóVilág 10-ről írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top