nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: Gina tervei a jövőre

Ginának konkrét tervei vannak a ValóVilág után: „Szeretném kihasználni az ismertséget”

Az idei ValóVilág lakók sokkal tudatosabban készültek arra, mihez kezdenek az ismertségükkel. Gina sem kivétel, határozott tervei vannak.

VV Gina veszítette el a legutóbbi Párbajt, de egyáltalán nem tűnik csalódottnak. A mátészalkai lány a bent töltött idő alatt szerzett egy barátot, ahogy mondta korábban, ezért már önmagában megérte beköltözni a Villába. A ValóVilág10 powered by Big Brother azonban ennél többet adott Ginának.

Amanda és Gina elválaszthatatlanok voltak a Villában

Amanda és Gina elválaszthatatlanok voltak a Villában (Fotó: VV10pbBB social media)

Már találkoztatok Amandával, beszéltetek a bentiekről. Amanda szerint meglepett téged Fru és Renátó.

Igen. Igazából, amikor a Párbaj után elmondta, hogy amikor visszanézem az adásokat, akkor lesznek meglepetések és hááát… Elgondolkoztam, hogy megint olyan emberekben bíztam meg, akikben nem kellett volna. Még nem néztem vissza az adásokat, mert nem készültem fel rá, de megteszem majd, mert akkor legalább tisztán látom végre, mi a helyzet.

Hamarosan itt az újabb Kihívás. Kit küldenél legközelebb Párbajra és kinek szurkolsz?

Mondanám Frut, mert abban biztos vagyok, hogy Dani kezét fogja meg. Hogy kinek szurkolok, az már nehéz kérdés, mert még ugye nem néztem vissza az adásokat. De most úgy érzem, Daninak jobban ott a helye, mert ő tényleg szívvel játszik.

Jól értem, hogy ha Fru lenne a kiválasztott, akkor te biztosra veszed a Dani-Fru Párbajt?

Így van.

Szerinted ki menne vissza a Párbajról?

Dani és nagyon sok százalékkal.

Azt mondtad a kiesés után közvetlenül, hogy senkinek sem adnád ezt a nyereményt a bentiek közül. Ezt még tartod?

Igazából változott a véleményem, Dani elnyerte a bizalmamat. Tényleg soha nem vettem észre, hogy kibeszél, és ő érdemelné meg maximálisan. Renátó azért másképpen adta elő a történeteket nekem, bújt hozzám az elején, és ebből is úgy gondolom, lesznek még nekem itt meglepetések.

Robival mi a baj?

Ide is húz meg oda is húz, nagyon sokszor észrevettem rajta, hogy úgy nézzen ki, bármi is van, ő nem hibás. Hiába igyekszik, hogy a nézők felé egyenes embernek tűnjön, de ő is egy színskála.

Probléma az, hogy nem akar a csapatok része lenni, hanem mindenkivel jóban akar lenni, mert egyéni játéknak tekinti?

Nem, ezzel nem lenne baj. A Villában viszont sokszor hangoztatták, hogy ilyen meg olyan csapat van, mi nézzük meg, hogyan fogyunk, nézzük meg, kinek a csapata az erősebb és ebből Robi is elég erősen kiveszi a részét. Volt olyan, hogy úgy tett, mintha aludna a hálóban, közben infókat gyűjtött, amiket továbbított, és ezek a húzásai nem tetszettek.

VV10 ValóVilág 10 Gina modell szeretne lenni

Gina modell szeretne lenni a ValóVilág után (Fotó: VV10pbBB social media)

Renátóról már elmondtad a véleményedet, de mi a helyzet Fruval? Ők összeolvadtak már a nézők szemében, nem tudom, értelmezhető-e önmagában Fru játéka.

Renátót nagyon elgyengítette Fru, előtte egy igazi vagány srác volt. Próbáltam neki felnyitni a szemét, de amint Fruval összejöttek, ment utána. Sokan egy kalap alá veszik őket, de ezzel Renátó maga alatt vágja a fát. Kíváncsi vagyok, hogy a való életben ez hogy alakul közöttük, de nem hiszem, hogy sokáig lesznek együtt.

Te viszont elég jellegzetes karaktere vagy a VV10pbBB-nek. Mihez kezdesz az ismertséggel, mik a terveid? Amanda a médiában képzeli el a jövőjét, neked van konkrét ötleted?

Szeretnék a modellkedéssel foglalkozni, és kihasználni az ismertséget. Médiában a háttérmunka érdekelne, és örülnék, ha lenne lehetőségem bizonyítani.

A ValóVilág kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top