nlc.hu
Sztárok

VV Amanda a Valóvilág 10 villalakóiról

VV Amanda: “Most már más a véleményem, amióta kint vagyok”

Eltelt már annyi idő, hogy Amanda átgondolja, mit tenne másképpen, és sok mindenről változott a véleménye, amióta kívülről látja, mi zajlik a Villában.

Borítékolható volt Amanda kiesése, pedig a beköltözés után az egyik legérdekesebb karakternek tűnt, életvidám volt, barátkozott és nyitott volt az új emberekre, sokan fogadtak volna rá, hogy akár a döntőig menetel. Néhány héttel később a Párbajon viszont a nézők alig húsz százaléka szavazott rá, utólag már ő is kezdi érteni, miért. 

Amandának már volt ideje átgondolni az elmúlt heteket és beszélgetett a családjával is a Villában történtekről, és nekünk is mesélt arról, most mi a véleménye a játékról.

Most hogy látod a bentieket? 

Jelen pillanatban úgy látom, hogy a nézők számára ez az egész úgy jön le, hogy ez a hetes kis brigád tagjai ott vannak jóban-rosszban és töretlenül, nagy barátságban, de most már szépen lassan kezd kirajzolódni, hogy ez nem a mókuscsoport, nem egy óvoda, és szerencsére kezdődnek is a konfliktusok.

Szerencsére?

Igen, mert így legalább mindenki megmutatja az igazi arcát.

És Fru meg Renátó, őket hogy látod most? 

Bennük nagyot csalódtam. Amióta kijöttem, az elmúlt adásokat azért így nagyjából sikerült visszanéznem, és sajnos beigazolódott az, amitől féltem, és amit a levelemben is leírtam: ők nem feltétlenül a javamat akarták.

Még mindig Merciről és Bálintról gondolod azt, hogy velük képtelen lennél együttélni? Megmaradt az irántuk érzett ellenszenved?

Nincs bennem utálat senki iránt, csak azt mondom, hogy kikkel nem tudnék együtt élni. Hogy Bálint és Merci lenne az? Hát, amióta kint vagyok, megváltozott a véleményem. Úgy érzem, velük tudnék élni egy fedél alatt, még ha nem szeretném meg őket soha, mert nem vagyunk hasonló karakterek, de igazából Fruval és Renátóval nem.

Mit szóltál ahhoz, hogy Merci Gina mellé állt? 

Annak nagyon örültem. Én a Párbaj végén is megöleltem Mercit, ő sok szerencsét kívánt nekem, én is neki és megkértem, hogy támogassa Ginát, és ez így is történt.

Mit szólsz Gina kieséséhez? 

Nagyon nem örülök, úgy gondolom, hogy színt vitt a ValóVilág 10-be.

Mit gondolsz arról, hogy hiába figyelmeztetted?

Szerintem a levelem elgondolkodtatta, viszont ő az első Párbaj óta hangoztatja, hogy ő Bálinttal meg akarja magát mérettetni, és ezzel is bebizonyította, hogy ő sosem köpné szembe magát.

(Fotó: SajtóKlub)

(Fotó: SajtóKlub)

Már beszélgettetek Ginával arról, hogy te miket láttál a Villában, amióta kiestél? 

Nagyon meglepődött azon, amiket mondtam, már várja nagyon, hogy együtt visszanézzük az adásokat. Leginkább Fru és Renátó döbbentette le, ahogyan engem is a kiesésem után. Döbbenetes volt látni, hogyan is viselkedtek, amikor mi nem láttuk őket.

Kit küldenél legközelebb Párbajra? 

Szívem szerint Renátót, mert nagyon hangoztatja, hogy párbajozni akar. Megadnám neki a lehetőséget, hátha ezek után visszavesz az arcából. Szerintem Danit vagy Moh-t vinné ki.

Korábban éppen Renátót és Ginát láttad volna szívesen győztesként, Gina ugye kiesett. Kinek szurkolsz most, hogy már látod, mi a helyzet a Villában? 

Mostanában Renátó nagyon nagy mellénnyel járkál, nem szimpatikus, amiket tett és tesz. Leginkább Daninak szurkolok, bár nem értek egyet a viselkedésével, de ő legalább őszinte.  

A ValóVilág 10 villalakóiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top