nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Vivi testvére mesélt

VV Vivi testvére a ValóVilág következő Párbajáról: “Vivi nagyon jó eséllyel indul szombaton”

Sokat változott Vivi, amióta bekerült a ValóVilágba, a nézők is egyre jobban megismerhették, így talán ő lehet az első, akit ugyan a játékosok Párbajra küldtek, de visszatérhet szombaton a Villába.

A legutóbbi Kiválasztáson a villalakók Vivit küldték Párbajra, ami az elmúlt alkalmakat tekintve rossz ómen, hiszen eddig mindig az mehetett vissza a Villába, aki a kihívott volt.

Vivi testvére, Nikolett azonban egyáltalán nem ilyen borúlátó, szerinte a húgának igenis jó esélye van győzni a szombati Párbajon. 

Mit gondolsz Vivi villalétéről?

Vivi teljesen ugyanolyan a Villában, mint otthon a hétköznapokban. Köztünk azért van tizenegy év korkülönbség, illetve én itt élek Cipruson, úgyhogy nem minden nap vagyok vele, de együtt nőttünk fel, és segítettem anyunak a nevelés során. A konfliktuskezelései megleptek, nem is gondoltam, hogy tanulni fogok tőle, de így van, mert nagyon ügyesen intézi ezeket. Szépen, higgadtan kezeli a kényes helyzeteket, ami nagyon fontos, és megválogatja, mit mond. Valóban nem érdemes olajat önteni a tűzre, felesleges vitákba belemenni, jobb megbeszélni a nézeteltéréseket, szóval nem értek egyet azokkal a hozzászólásokkal, hogy Vivi konfliktuskerülő. Szerintem meg kell válogatni, kivel mész bele egy vitába, és mikor.

Ezek szerint nem csak a műsort nézed, hanem a hozzászólásokat is olvasod. Mi azokról a véleményed? Az elején például sokan VV Zsuzsuhoz, az előző széria győzteséhez hasonlították Vivit.

Nem néztem azt az évadot, ahogy olvastam, abból az derült ki, hogy sokak szerint Vivi is sajnáltatja magát, sír. Hadd tegyem hozzá, hogy bent Vivient mindenki gyengének képzeli, de az már többször kiderült, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogy a bentiek látják. Sokan butának tartják a húgomat, és persze, lehet, hogy én most elfogult vagyok, de Vivien egyáltalán nem buta ember. Az, hogy ő csendben felméri a helyzetet, nem megy bele különböző vitákba, beszélgetésekbe, néha nem tudja magát jól kifejezni, az nem azt jelenti, hogy buta. Persze, látok nagyon sok pozitív hozzászólást is, aminek nagyon örülök, mert ebből azt szűröm le, hogy Vivien is kezd kibontakozni. Tényleg jól elvan az a hármas ott bent, Robival és Bálinttal viccelődnek. Megértem, hogy van, aki szereti Vivient és van, aki nem, nincs középút. Hála az égnek, egyre többen megkedvelik, mert egyre többet mutat magából.

Vivi már a Kiválasztás előtt tudta, hogy ő kapja a legtöbb szavazatot, és örült, hogy ennek ellenére is őt várja vissza a játékosok többsége

Vivi már a Kiválasztás előtt tudta, hogy ő kapja a legtöbb szavazatot, és örült, hogy ennek ellenére is őt várja vissza a játékosok többsége (Fotó: Sajtóklub) 

Múlt héten volt az Önfejlesztés Hete, mi a véleményed Vivi szerepléséről?

Először is nagyon sokat nevettem, főleg a jógaórán, de az angolóráért picit mérges vagyok, mert amikor ő kijön hozzánk Ciprusra, elvárom tőle, hogy mindig angolul beszéljünk, mert a családom és a környezetemben mindenki angolul beszél. Viszont büszke voltam rá, mert tudni kell róla, hogy nem sportalkat, mert van egy egészségügyi problémája gyerekkora óta, de mégis próbálkozott. Vivcsó szokása hamar feladni, most viszont szorgalmasan gyakorolt.

Mondod, hogy nagyon megnyílt és egyre jobban megismerik a nézők. Mit vársz a Párbajtól?

Szerintem nagyon jó eséllyel indul, mert sokat fejlődött, illetve a nézők egyre jobban láthatják, mi van a flegmasága mögött. Úgy gondolom, Frut kellene kihívnia, mert vele volt a legtöbb konfliktusa.

Milyen eredményt vársz egy ilyen Párbajtól?

70-30.

Annak ellenére is, hogy nemrég még fel akarta adni a játékot?

Nagyon nehéz ezt a testvéreként végignézni, ahogy bántják és nem tudok ott lenni, segíteni neki. Szerintem az teljesen normális, ha az ember mélypontra kerül, attól még nem gyenge, sőt! Csak az erős emberek tudják felvállalni és kimutatni az érzéseiket. Ő ezt megtette, felállt és ez a lényeg, dicséretre méltó, hogy újra küzd. Aki nézi a műsort, az láthatta, hogy végig gyengének tartották a többiek, rászálltak, és ez azért természetes, ha megviseli az embert, pláne, ha be van zárva és más inger nem is éri. Szóval én büszke vagyok rá, hogy felállt és megy tovább.

Volt ennek olyan olvasata is egyesek szerint, hogy mindez csak show volt a részéről, mert így akarta magára irányítani a figyelmet.

Vivien szereti a figyelmet, de hát melyik nő nem? Viszont Vivi nem ilyen taktikázós típus, egyszerűen megtört. Ha játék után elmondja nekem, hogy valóban csak számításból tette, akkor le a kalappal, ez nekem igazi csavar lenne.

Ebben az évadban nagyon sok villapárt láttunk, ő viszont nem közeledett senkihez, noha látszik, hogy Robi bejön neki. Ő lenne a férfiideálja?

Nagyon szereti a szép férfiakat, ez családi vonás nálunk. Robi és Bálint is vonzó és sármos, és büszke vagyok Vivire, amiért éppen velük van jóban. Szerintem amúgy Bálint iránt érezhet többet, Robi igazi barát kategória, de Vivi nagyon nehezen esik szerelembe, és nem is szokta könnyen adni magát. Érte meg kell dolgozni.

A ValóVilág 10 villalakói közül Vivi Bálinttal és Robival beszélgetett a legtöbbet

A ValóVilág 10 villalakói közül Vivi Bálinttal és Robival is jó kapcsolatba került (Fotó: Sajtóklub) 

A ValóVilág 10 párbajozói a kiesés után nyilatkoztak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top