nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: Renátó a kiesése után

VV Renátó: „Nagyon kíváncsi vagyok, Fruzsi családja hogyan vélekedik majd rólam”

Kevés olyan játékos volt a ValóVilág történetében, aki ekkora indulatokat váltott ki, mint VV Renátó. A Párbaj után válaszolt néhány kérdésünkre.

Már azelőtt sejteni lehetett a Párbaj végeredményét, hogy Renátó megnevezte az ellenfelét. A ValóVilág történetében ő az első játékos, akinek az agresszív viselkedése túlment a tűréshatáron. Az nlc szavazáson a fizikai erőszakhoz hasonló büntetést javasoltak a nézők, és persze nem csak Renátónak, de mindenkinek, aki verbális erőszakot alkalmaz. Nehéz volt a Párbaj után Nádai Anikó dolga, aki szembesítette a nézők véleményével a kiesett játékost, és Renátó nekünk is elmondta, hogyan látja a helyzetet. 

ValóVilág 10 Párbaj: VV Moh nagy fölénnyel nyert

ValóVilág 10 Párbaj: VV Moh nagy fölénnyel nyert

Minek tudod be a kiesésedet?

Annak tudom be a kiesésemet, hogy a nézők azt gondolták, agresszív vagyok Fruzsinával.

Miért, nem voltál az?

Véleményem szerint nem voltam az. Igaz, sokszor csúnya szó hagyta el a számat, oda-vissza Fruzsinával sokszor böködtük egymást, lehet, hogy ezt kintről élesebbnek látták a nézők. Ezt nagyon szánom-bánom, de nem tudok már rajta segíteni. Hazamegyek és átnézem a műsort, akkor tényleg tudok róla valami konkrétabbat mondani, hogy úristen, ez így jött le a nézőknek, de most azt gondolom, hogy nekünk ilyen a viszonyunk, ilyen olaszos. Mindent megbeszéltünk, és ami bent történt, a sok vita, sok beszólás csak megerősítették a kapcsolatunkat.

Elképzelhetőnek tartod, hogy ha visszanézed a műsort, vagy legalább a rád vonatkozó részeket, akkor nagyon megváltozik a véleményed? Vagy esetleg megdöbbent majd, amit látsz?

Legfeljebb azon döbbenhetnék le, ha Fruzsina mást csinált vagy mondott a hátam mögött, mint amit szemtől szembe. Azon is megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a viták vagy veszekedések, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem otthon a tévém.

És a viselkedéseddel kapcsolatban? Engem ez érdekelne. Mert most lehetőséged van kívülről látni magadat.

Azt gondolom a cselekedeteimről, hogy érett férfinak tartom magam, és gerinces csávó vagyok, és nagyon nagyokat tudok hibázni, mint bárki más. De nem hiszem, hogy megdöbbennénk ezeken a szituációkon, mert én ezt tényleg másképpen éltem meg. Bent voltam a Villa falain belül, Fruzsinával pedig mindent nagyon jól át tudtunk beszélni.

Ahogy rád került a kendő, mindenkivel elkezdted tisztázni a kapcsolatodat, miért nem előbb?

Érdekes ez a kendőszituáció a Villa falain belül. Azért is próbáltam kommunikálni a többiekkel, hiszen amikor kendő van rajtad, akkor mindenki sokkal kedvesebb, és én is inkább átértékeltem mindent. De úgy nagyon azért nem akartam mindenkivel megbeszélni a dolgokat, akivel akartam, azzal nyíltan beszéltünk, de ment is a levesbe az a beszélgetés, mert ő azt állítja, hogy A, én meg azt állítom, hogy B, és nem jutottunk közelebb a megoldáshoz.

Kinek a támogatása esett a legjobban? Nyilván Frut vegyük most ki ebből.

Nekem nagyon jól esett, hogy Dani mellettem állt, remélem, nem csak az volt, hogy Moh ellen akart menni, hanem tényleg az, hogy velem van. Érdekes volt Virág is, de erre azért számítottam, mert nagyon egybe vannak nőve és nem az egyéni játékra mennek rá.

Mi a terved Fruval, ha mindketten a Villán kívül lesztek?

Fruval sok dolgot át kell beszélnünk kint, amíg ő bent van, addig elmegyek a szüleihez családlátogatsára. Megtervezzük a jövőnket, csinálunk egy közös vállalkozást, vagy külön-külön valamit összehozunk, és próbálunk az első olyan villapár lenni, akik tényleg együtt is maradnak.

És azt gondolod, hogy kíváncsiak rád Fru szülei? Szerinted ők mást láttak, mint a többi néző?

Nagyon kíváncsi vagyok, a szülei, a családtagjai hogyan vélekednek majd rólam. Az első az lesz, hogy felhívom őket, elsőként az anyukáját, Betti nénit, elbeszélgetünk és abból már sok mindent le tudok szűrni. Nem tudom, hogy látták. Ha úgy látták, mint Fruzsi, akkor semmi gond nem lesz.

Ginával és Amandával tartani akarod a kapcsolatot?

Száz százalék, minden kiesett villalakót felkeresek.

És úgy gondolod, hogy ők kíváncsiak rád?

Nagyon remélem, mert senkit nem szúrtam hátba.

Mit gondolsz, mit gondolnak ők most rólad? A kiesettek már visszanézték az adásokat, szerinted van mit megmagyaráznod?

Egyáltalán nincs mit megmagyaráznom. Amandával voltak nézeteltéréseink, folyamatosan a szemébe mondtam, hogy játék szempontjából nem szimpatikus, amit csinál, viszont emberileg meg nagyon pozitív személyiség volt.

A nézők a viselkedésed miatt gondolták, hogy kint a helyed a Villából, pedig, ha hozod az első hetekben megismert formádat, lett volna Moh ellen esélyed. Mit csinálnál másképpen?

Azért nem akarnék mást csinálni, mert ez vagyok én. Tényleg sajnálom, ha a nézők azt gondolták, hogy ennyire agresszív vagyok, és ennyire ocsmányul beszélek emberekkel, de ezt mindenkinek el kell fogadnia, hogy ez nem így van. Az idő engem igazol majd.

Szerinted ki az esélyes a győzelemre?

Nehéz kérdés., Ha a nézők ennyire elfogultak, akkor Robi nem kavar sok port. És a szakállas csávót, Bálintot is esélyesnek látom.

És te kit szeretnél?

Fruzsi, Dani, Virág.

Melyik kapcsolatodat csinálnád másképpen?

Egyiket sem.

Mi a terved a jövőre nézve?

Szeretném újra felépíteni a vállalkozásomat, szeretnék Fruzsival egy közös jövőt, ezek vannak most előttem, és meglátjuk, hogy sül el.

Az ismertséged ebben hátrány vagy előny?

Régen előny volt, most, hogy ennyi negatív kritikát kaptam, talán hátrány. De ha valaki leül velem, meglátja, hogy baromira nem olyan vagyok, mint amilyen az összefoglalókból lejött. Összességében azt gondolom, hogy ez előny.  

Renátó az RTL kamerák előtt még bővebben mesélt a terveiről:

A ValóVilág kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top