nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Fru édesanyja a Párbaj esélyekről

VV Fru édesanyja: „Ahogy egyedül maradt, végre meg tudta mutatni, milyen is ő valójában”

Nem csak a holnap esti Párbajesélyekről beszélgettünk VV Fru édesanyjával.

Szombaton lesz a következő ValóVilág 10 Párbaj, ahol VV Vivi és VV Fru között dől el, ki küzdhet majd tovább a fődíjért. Korábban már Vivi testvére mesélt nekünk arról, hogyan látja a helyzetet, most pedig Fru édesanyját kérdeztük.

Számítottál arra, hogy Fru lesz a kihívott? 

Igen, mert Viviennel nem tudtak azonosulni. Nem mondom, hogy nem jöttek ki egymással, csak valahogy nem találták a közös hangot.

Szerinted ez kin vagy min múlt inkább? 

Szerintem a fő gond az volt, hogy egyikük sem nyitott a másik felé. Az a baj, amennyire én láttam, hogy Vivient meghazudtolták a többiek már az az elején, és ott kellett történnie valaminek, amiért Fru nem állt ki mellette. Amúgy ő egy nagyon empatikus lány, ezért meglepett, hogy nem Vivient támogatta.

Az utóbbi napokban ez azért változott, de nemcsak Vivi, hanem a többiek felé is nyitott. Szerinted miért? 

Mert egyedül maradt a Villában, és a többiek segítettek átvészelni ezt a nehéz időszakot. Fruzsinak észre kellett volna vennie, hogy kiesik mellőle az egyik, aztán kiesik a másik, és valami akkor nem stimmel. Ahogy egyedül maradt, végre meg tudta mutatni, milyen is ő valójában. Ő sokkal életvidámabb és nyitottabb, mint ahogy korábban láttuk. 

Szerinted Fru meg tudta mutatni magát a Villában?

Talán most lenne esélye erre igazán.

VV Fru a ValóVilág 10 játékosa

VV Fru a ValóVilág 10 játékosaként nem tudott igazán kibontakozni (Fotó: Sajtóklub)

Azért néhány alkalommal megmutatta, milyen, például a Világrekordok Hetén.

Persze, hihetetlen a kitartása és nagy erő van benne, ebből azért mutatott akkor is, amikor még nem maradt teljesen egyedül. 

Ha már egyedüllét. Renátó nagyon készült a kiesése után, hogy beszéljen veled. 

Erről nem akarok semmit mondani, de van véleményem. Természetesen beszéltünk. Ez az egész majd akkor forrja ki magát, amikor Fruzsina kijön.

Rengetegen írnak Fruzsiról a Facebookon, hogy ő az áldozat egy elnyomó kapcsolatban, hogy még mindig Renátónak akar megfelelni, mert fél attól, mit kap, amikor kimegy. Olvastad ezeket?

Igen, olvastam, de nem szeretném kommentálni.

Akkor a Párbaj-esélyekkel kapcsolatban is láttad a hozzászólásokat. Szerinted mekkora esélye van ezek fényében a szombati Párbajon? 

Remélem a legjobbakat, hogy meg tudja magát mutatni a Párbajig, és hogy kap még esélyt a nézőktől. Természetesen nekem hiányzik, ezért örülnék, ha már megölelhetném, de közben szurkolok, hogy jól szerepeljen. Ahogy ő is mondta, sok időt elpazarolt bent, most nyílt meg a többiek felé, ezt a hozzászólók jól látják. Most látom igazán a lányomat. 

A ValóVilág 10 szereplőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top