nlc.hu
Sztárok

VV Fanni barátnőjének poligráfos vizsgálata

VV Fanni-ügy: megbukott a hazugságvizsgálaton a koronatanú

A poligráf szerint több kérdésre megtévesztő választ adott B. Erika, a VV Fanni-ügy koronatanúja.
VV Fanni

A VV Fanni-ügyben koronatanúnak számító B. Erika megbukott a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton, több kérdésre is megtévesztő választ adott – értesült a Blikk.

A lap szerint B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnőjének alacsony reakciói azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf szerint nem mondott igazat.

A vizsgálaton B. Erikának a többi között feltették azt a kérdést: „Tudja ön, hogy Fanni most hol található meg?”. A „nem” válaszra +4-es pontszámot adott a vizsgáló, ez erősen megtévesztő választ jelent.

De ugyanígy jelzett a gép akkor is, amikor arról faggatták: B. elmondta-e neki hogy megölte Fannit? Erika erre is nemmel felelt, de eredménye másról árulkodott.

B. Erikát többször kihallgatták, de soha semmivel nem gyanúsították meg ebben az ügyben. Tagadja, hogy a lakásban lett volna, ezt a telefonja cellainformációi is igazolták. A mostani poligráfos vizsgálat azonban azt jelezheti, hogy valamit mégis tudhat barátnője eltűnéséről.

(Kiemelt kép: Smagpix)

Korábbi fejlemények VV Fanni-ügyben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top