nlc.hu
Sztárok

Visszatér a Cápák között

Új szereplő csatlakozik a csapathoz, jön a Cápák között harmadik évada

A tavalyi Cápák között nagy siker volt, a befektetők már rutinosabban válogattak, a jelentkezők pedig tudták, mire számíthatnak. Most pedig új évaddal tér vissza az RTL-műsor.

A Cápák között egy új színt hozott a televíziós műsorok kínálatába és sokakat sikerült leültetni a képernyő elé, akik nem szeretnének sztárokkal színesített műsort nézni, talán ennek köszönhetően az első évadnál is nagyobb siker volt a második felvonás. Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula és Moldován András mindkettő széria állandó szereplői, a második évadban a női Cápa személye cserélődött: Apró Anna ment, míg a Tomandiet tulajdonosa, Tomán Szabina csatlakozott a csapathoz.

A Cápák között befektetőit

A Cápák között befektetői: Tomán Szabina, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula és Moldován András (Fotó: RTL Klub)

A Cápák között harmadik évadáról most az RTL elárult néhány részletet. Például, hogy a tavalyi év milyen hatással lesz a vállalkozásokra, de nem csak a járvány hatásairól lesz szó a műsorban. Erről többek között Máté Krisztina mesélt, az online streamelt sajtóesemény vezetője, Lilu pedig sok részletet mesélt arról, külföldön milyen jó példák voltak már.

Lilu a Cápák között 3 műsorvezetője lesz

Lilu a Cápák között 3 műsorvezetője lesz

A Cápák szerint a jelentkezők sokat tanultak az előző évadokból és mindenki azért vállalja a műsort, hogy pénzt keressen, beleértve a befektetőket is, akikhez Lakatos István csatlakozott idén Fehér Gyula helyett.

Lakatos Istvánt mutatta be Lilu a sajtótékoztatón

Lakatos Istvánt mutatta be Lilu a Cápák között sajtótékoztatóján

A már jól ismert show vadonatúj Cápája Lakatos István, a 25 vállalkozást magába foglaló Bravogroup Holding ügyvezetője, aki társával közösen a cégcsoport többségi tulajdonosa is. Folyamatosan új iparágakban terjeszkedik, ahol célja piacvezetővé válni és új tehetségeket felkarolni. Született csapatkapitány, aki a számokra épít. A cégcsoport egyike az ország 10 legnagyobb, 100%-ban magyar magántulajdonban levő vállalkozásának, létszáma 800 fő, árbevétele 100 milliárd forint. Három egyetemista korú gyermek édesapja.

lakatos istván cápák között

Lakatos István az Cápák között új befektetője

A korábban megismert Cápákkal együtt február 25-től, 22:10-kor indul a Cápák között harmadik évadában láthatod majd az RTL Klubon.

Ha elfelejtetted, hogy melyik Cápa mivel foglalkozik, akkor íme egy kis összefoglaló:

•             Tomán Szabina, a Toman életmódprogram megalkotója, a magyarországi Tomán Diet tulajdonosa. 28 üzlete van Magyarországon, Romániában és Ausztriában, 13 ezer embernek segített már módszerével új életet kezdeni;

•             Balogh Levente, a Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, a nemzetközi márkaépítés mestere;

•             Balogh Péter, az egyik legsikeresebb hazai startup alapítója, Magyarország legaktívabb angyal-befektetője, 2020-ban az Év befektetője-díj nyertese;

•             Moldován András, a szókimondó sertésmogul, évente 120 ezer disznót hizlal, több sikeres befektetése mellett a Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.

A Cápák között női szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top