nlc.hu
Sztárok

Endrei Judit és húga Erika

Endrei Judit: „Erikával mindig jó testvérek voltunk és így van ez a mai napig”

Korán elvesztette szüleit Endrei Judit. Édesanyja halála után eldöntötte: nem szeretné ugyanazt a hibát elkövetni, mint Irén asszony. 

Endrei Juditot nagyon megviselte szülei halála, és a tévés akkor úgy határozott, változtat az életén. Rájött, hogy nem élhet úgy, mint szeretett anyukája, hiszen rengeteg terve van, sokáig szeretne teljes életet élni, ezért például egészségét immunregeneráló gyógynövényekkel erősíti, és mindennap tesz valamit az egészségéért. 

Endrei Judit egy régi családi képe

Endrei Judit egy régi családi képe (Fotó: Endrei Judit)

„Édesapám távozásakor mindössze 27 éves voltam, akkor találkoztam először testközelből a halállal, sokkolt, és nagyon mélyen érintett. Édesanyám a mai koromból nézve korán ment el, 76 éves volt. Az ő elvesztése végérvényesen felnyitotta a szemem, és azóta tudom, hogyan nem szeretnék élni. Ő sosem mozgott, nem evett zöldséget, gyümölcsöt, inkább a hagyományos, nehéz ételeket szerette. Az étrend-kiegészítőket pedig hírből sem ismerte, sosem lehetett volna rávenni, hogy ilyenekkel támogassa a szervezetét, hogy vigyázzon magára. Mióta őt elveszítettem, a korábbinál is jobban odafigyelek magamra. A mostani helyzetben még inkább tudom, hogy mindent meg kell tennem, hogy erős maradjon a szervezetem. Elkezdtem keresgélni az interneten, és ennek köszönhetően találtam rá egy speciális gyógynövénykúrára. Pár hónapja szedem is, segít a szervezet védekező mechanizmusát megerősíteni, megküzdeni a vírusokkal és baktériumokkal, és most erre különösen nagy szükségem van. Korábban is sok vitamint szedtem, de a természetes módszerek mindig is közel álltak hozzám. Olyan erőben vagyok, mint a legfittebb éveimben” – magyarázta Endrei Judit.

Endrei Judit vigyáz az egészségére

Endrei Judit vigyáz az egészségére (Fotó: Bielik István) 

„Nyugodt szívvel mondom, a családom végleg szakított a szüleim által megszokott úttal: a húgommal rendszeresen gyalogolunk, a lányaim mellett ő az egyetlen, aki megmaradt nekem, ezért mindent megtennék azért, hogy vigyázzak rá. Kis lelkiismeret-furdalást érzek amiatt, hogy anyukámat nem noszogattam jobban, hogy éljen egészségesebben. Most a testvéremmel nem követem el ezt a hibát, nagyon figyelek arra, hogy például megóvjuk az ő immunrendszerét is. Szerencsére Erika hallgat is rám, szépen beveszi, amit adok neki, és sosem hagyja ki a közös mozgást sem. Mindig jó testvérek voltunk, és ez így van a mai napig is” – tette hozzá az egykori televíziós.

Endrei Judit és testvére

Endrei Judit és testvére (Fotó: Endrei Judit archívuma)

Néhány sztár, aki nekünk mesélt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top