nlc.hu
Sztárok

Exatlon: Ferenc Vivien magának bizonyítana

Az Exatlon új kihívója, Ferenc Vivien: ,,Meg szeretném mutatni, mi mindenre vagyok képes”

Két új versenyző érkezett a versenybe, Ferenc Vivien és Virág András is bizonyítani szeretne.

Fokozódnak az izgalmak az Exatlon Hungary-ben, ahol a kiesett játékosok helyére ketten érkeztek pénteken. Egy összeszokott társaságba mindig nagyon nehéz beilleszkedni, ám mindkét új versenyző bizonyítani szeretne magának és a társaknak is. A Kihívók új csapattagja, Ferenc Vivien elárulta, mindig is vágyott a versenybe, a tévé előtt ülve arról álmodozott, hogy egyszer szerepelhet majd az Exatlonban.

ferencz vivien exatlon

Ferenc Vivien bizonyítani szeretne (Fotó: TV2)

Olyan a verseny, a pályák, amilyennek a tévét nézve képzelted?

Teljesen más, mint képzeltem. A kanapéról nézve egyáltalán nem ilyen. Amikor a csúszda tetején áll valaki, és tudja, hogy másodpercek múlva végig kell szántania a pályát, minden futamnak tétje van, akkor komoly nyomás nehezedik rá. Próbáltam mindent beleadni, de az ügyességi játékra el is fogyott az erőm. Élveztem a futamot, de sokkal nehezebb, mint gondoltam, még fejlődnöm kell.

Mi tetszik a legjobban az Exatlonban?

Az egész helyszín, a verseny úgy tökéletes, ahogy van: az emberek, a pályák, a feladatok és a csapattársaim is nagyon jó fejek, a sziget pedig gyönyörű.

Mi motivál a verseny alatt?

Magamnak szeretnék bizonyítani, de azért szeretném az otthoniaknak is megmutatni, mi mindenre vagyok képes. Emellett igyekszem jól érezni magamat a versenyben, hiszen ez volt az álmom és most teljesült.

Szerinted nehezebb helyzetben vagy így, hogy egy hónappal később csatlakoztál a csapathoz?

Az elején mindenképpen hátrányt jelent, de szerintem behozható.

Hogyan fogadtak a csapattársaid?

Nagyon kedvesen és segítőkészen fogadtak, bár nem számítottak rá, hogy éppen egy medálnapon fogok csatlakozni. Meglepetés volt nekik és nekem is.

A mai nappal egyébként elindul a láncreakció hete, ahol minden hatással lesz mindenre. Aki a mai játékot megnyeri, beköltözhet a villába, aki viszont veszít, nem csupán a táborba kényszerül, de a következő napot -2 pont hátrányból indítja.

Ez történt az Exatlonban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top