nlc.hu
Sztárok

Arany Timi fehérneműben

Kislányként ismerte meg az ország, most szexi fehérneműben pózol Arany Timi

Arany Timi a szemünk előtt nőtt fel.

Arany Timit az Ének iskolájában, még kislányként ismerhette meg az ország, majd néhány év múlva az X-Faktorban mutatta meg a tehetségét, illetve tavaly januárban egy saját szerzeménnyel A Dal című műsorban is szerepelt. Azóta több mint egy év telt el, és Timi szinte teljesen újjászületett.

Míg a legtöbb embernek nehézséget hozott a koronavírus okozta bezártság, a fiatal énekesnő számára stabilitást, magabiztosságot, és szerelmet tartogatott a 2020-as év. Timi átalakulása szemmel látható. Évekig rejtegette magát, ám most ledobta a textilt és szexi fehérneműben pózolt a kamera előtt. 

„Mindig nagyon tetszettek a dögös fehérneműs képek, vágytam rá, hogy egyszer rólam is készüljenek ilyen fotók. Legbelül soha nem hittem el, hogy egyszer tényleg elégedett leszek azzal a nővel, akit a tükörben és a képeken látok, hiszen korábban elfogadtam, hogy kövér vagyok”

 

– kezdte Timi, akit gyerekkorában sokat csúfoltak. „Sokkal magasabb, és ebből kifolyólag nehezebb is voltam, mint a kortársaim. Az is előfordult, hogy mamutnak csúfoltak. Gyűlöltem magam, amiért nehéz és magas vagyok” – emlékezett vissza Timi, aki most joggal temetheti el a múltat, hiszen bomba formában van. Ő mégis úgy véli, hogy még néhány kiló mínusz hiányzik a tökéletes alak eléréséhez, de a korábbi évektől eltérően most nem a koplalás, hanem az életmódváltás mellett tette le a voksát.

arany timi

Arany Timi (Fotó: Nánási Tamás)

„Mindenféle diétát és fogyókúrát kipróbáltam már, de egyik károsabb volt, mint a másik. Tavaly, amikor szerepeltem A Dalban, napokig nem ettem a fellépés előtt, és az ájulás szélén voltam, amikor  kimentem a színpadra énekelni. Annyira legyengültem, hogy énekelni sem maradt erőm. Most kalóriaszámolással, és rendszeres sporttal tartom karban a testem. Az édességről nem tudok lemondani, ezért mindennap eszek csokit, vagy sütök valami egészséges süteményt. Még nem értem el a kitűzött célomat, de tudom, ha elég kitartó vagyok, sikerülni fog. A szerelmem és a családom szerint már most is nagyon vékony vagyok, elsősorban ezért születtek a képek is. Régóta álmodoztam róla, hogy rólam is készüljön egy fehérneműs, dögös sorozat. Mivel most vagyok a legvékonyabb, úgy éreztem, hogy eljött az ideje” – mesélte boldogan Timi, aki végre elégedett azzal, amit a képeken lát. Ráadásul a párjával szerelmesebbek, mint valaha.

arany timi

Arany Timi (Fotó: Nánási Tamás)

„Tudom, hogy sok párkapcsolatot próbára tett az összezártság, de nálunk éppen az ellenkezője történt. Közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha, sőt belefogtunk egy hatalmas közös projektbe is. Felújítottuk a lakásunkat, ahol már egy éve együtt élünk. Az emelettel és a kerttel nyáron elkészültünk, már csak a földszint utolsó simításai vannak hátra.”

Ők is lefogytak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top