Sztárok

Arany Timi sokat változott – 7 kilótól szabadult meg az énekesnő

Arany Timi nemcsak egy új dallal készült a megmérettetésre.

Az X-Faktorban megismert énekesnő hetek óta készül A Dal 2020 szombati elődöntőjére. Szeretne darázsderékkal közönség elé állni, ezért nemrég fogyókúrába kezdett. „173 cm vagyok és most 66 kiló, eddig majdnem hét kilót fogytam pár hét alatt” – mondja Arany Timi, aki Hurrikán című dalával áll majd színpadra szombaton.

Fotó: Arany Timi

„Lecsökkentettem a kalóriabevitelemet. Napi szinten figyelek arra, hogy az étkezéseim ne érjék el összesen az 1000 kalóriát. Főleg salátákat eszem csirkemellel vagy hallal. A rizs helyett inkább zöldségeket fogyasztok. Napközben pedig gyümölcsturmixokat iszom. Elhatároztam, hogy most nem eszem semmilyen édességet. Bár a Dal próbái alatt egyszer majdnem elcsábultam egy szelet csokitortára, de a menedzserem szerencsére lebeszélt róla. Sok vitamint is szedek. Emellett kőkeményen edzek, fél óra kardiózás, has- és fenékedzéssel próbálok magamon alakítani” – részletezte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top