Sztárok

Komoly viszály a két x-faktoros énekesnő között

Arany Timi és Tamáska Gabi meg sem akarta ölelni egymást az elődöntő végén. Most kiderült, miért nem kedveli egymást a két x-faktoros.

A szombat esti X-Faktor-elődöntőben a kieső Arany Timi nem akart elköszönni a továbbjutó Tamáska Gabitól, mentoruk, Gáspár Laci húzta össze őket egy ölelésre. Mint a Bors megtudta, a két lány évek óta ismeri egymást, egy középiskolába jártak. Sosem volt köztük barátság, de kifejezetten rossz viszony sem.

Gabival öt éve ismerjük egymást a zeneművészeti gimnáziumból. Úgy mondanám, közömbösek vagyunk egymásnak, nem utáljuk, nem is szeretjük egymást. Megvagyunk egymás mellett” – árulta el Timi, aki nem bánja, hogy kiesett, mert végre megmutathatja a saját számait.

Tamáska Gabi szerint ez volt az a csata, amit meg kellett vívniuk. „Mindig csipkelődött nőcis dolgokban. (…) Teljesen egyetértek Timivel, hogy jobban énekel nálam. Én hálát érzek a közönség felé, hogy mindezek ellenére engem juttattak tovább” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top