TV-sztárok

Ők jutottak az X-faktor döntőjébe

Az X-faktor elődöntőjében négy előadó állt színpadra: mindegyikük egy egyéni produkciót és egy duettet hozott. A verseny Arany Timi számára ért véget.

Az X-faktor negyedik élő show-jában, az elődöntőben négy előadó versenyzett a négy mentor, valamint az „ötödik mentor”, a közönség kegyeiért. Az előadók közül a Stolen Beat már rögtön a show elején helyet foglalhatott a továbbjutást jelentő két szék egyikén. A másik széken a ByeAlex által mentorált USNK foglalhatott helyet.

Gáspár Laci mentoráltjai, Arany Timi és Tamáska Gabi is nagyon igyekeztek, talán túlságosan is, ám ennek ellenére sem sikerült helyet foglalniuk a továbbjutást jelképező széken: mindketten a veszélyzónába kerültek, és onnan várták a második körös szavazást.

Tamáska Gabi Lady Gaga Into the Shallows című dalát adta elő: 

Arany Timi pedig Bruno Mars Versace on the Floor című dalával készült. 

Az X-faktor elődöntője a nézők szavazatai alapján végül Arany Timi számára ért véget. A döntőben, jövő szombaton tehát ByeAlex két csapata, a Stolen Beat és az USNK, valamint Tamáska Gabi énekelhet a 2018-as X-faktor győztese címért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top