nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi lányának kálváriája

Laky Zsuzsi: „A betegségek sajnos felerősítették Luca asztmáját”

Laky Zsuzsi nagyobbik lánya asztmás, ami már többször okozott gondot.

Laky Zsuzsi nagyobbik lányánál két és fél éves korában állapították meg, hogy asztmás. Az első nagyobb rohama azután volt, hogy elárulták neki, kishúga lesz. Azóta már többször került kórházba Luca, mert rátört a fulladás – mesélte a Story magazinnak a korábbi szépségkirálynő.

„Az első alkalom olyan volt, mint a legrosszabb rémálmom. Luca fuldokolni kezdett, majd elkékült, azonnal szaladtunk vele az ügyeletre, ahol oxigénre kötötték”

– kezdte a lapnak Laky Zsuzsi. Luca – csakúgy, mint a húga, Lujzi – kruppos lett, ráadásul mindketten megfáztak, így az elmúlt hetek aggódással teltek. „A betegségek sajnos felerősítették Luca asztmáját, ezért szükség van a rendszeres inhalálásra, emellett hörgőtágító gyógyszert szed, de speciális olajokat és a sószobát is bevetjük, hogy elkerüljük a fulladást. Ami tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a kruppra kimondottan ajánlják a hideg levegőt, viszont az az asztmának nem tesz jót. Így kénytelen vagyok részben elszeparálni a lányokat – részletezte Zsuzsi. Arról is beszélt, hogy Luca nagyon erős lány, már megtanulta kezelni a rohamokat, és sokszor ő nyugtatja meg az édesanyját, hogy minden rendben lesz.

Story

Story

Olvass még a Dietz-Laky családról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top