nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Réka a gyerekeiről mesélt

Farkasházi Réka: „Aggódom a gyerekeim miatt”

Bár egy percet sem tétlenkedett zenekarával a karantén alatt, számtalan terve van a jövőre nézve, mégis aggódik, mikor állhat vissza a régi rend. Farkasházi Réka szerint a gyerekeknek most a legnehezebb.

Aki már valaha beszélt Farkasházi Rékával, az tudja, mennyire fontosak számára a gyerekek, akiknek egy átlagos évben száznál is több koncertet ad. A tavalyi azonban közel sem volt egy átlagos év, Réka ennek ellenére is igyekszik megőrizni a derűlátását és rengeteg terve van. Nemsokára például új, Mező Misivel közös dallal jelentkezik közösségi oldalán.

„Alapvetően egy nagyon optimista ember vagyok, mindig tele tervekkel. Már az első karantén idején meséket olvastam a gyerekeknek, online koncerteket tartottunk és figyeltünk arra, hogy továbbra is eljussanak a dalaink minden kisgyerekhez. Sajnos tavaly körülbelül 100 koncertünket kellett lemondanunk, ami miatt nagyon fájt a szívünk. Idén pedig tizenöt éves a zenekarunk és csak reménykedhetünk, hogy nemsokára koncertezhetünk és megszervezhetjük a turnénkat. De addig is egy meglepetéssel kedveskedünk a gyerekeknek. Az Életmesék című albumunkról az Icipici dalunkat Mező Misivel énekeltük fel, ami remélem, mindenkinek tetszeni fog.”

Rékának az optimizmusára szüksége van otthon is, hiszen háromgyerekes anyaként látja már minden gyerekén, mennyire megviseli őket a járvány miatt kialakult helyzet. Bevallja, néha aggódik a jövőjük miatt. „Azon gondolkoztam a minap, hogy mikor láthat a két és fél éves lányom, Tamara gyerekelőadásokat, vagy gyerekkoncerteket élőben. Megnéztük online a Dzsungel könyvét, de nem szeretném, ha így nőne fel, hogy csak a tévében lát ilyen fantasztikus előadást. Az óvodát sem tudtuk elkezdeni és nem is lehet megmondani, mikor lesz az az időpont, amikor el tudom őt engedni közösségbe. A nagyfiam pedig online tanul, ami szintén nagyon nehéz számára. Kamaszként borzasztó lehet ez az állapot, nem találkozni a kortársaikkal, nem láthatják a beszélgetésük során egymás reakcióit, csak chateléssel tudnak beszélgetni.”

Farkasházi Réka és a három gyereke: Benjámin, Rebeka és Tamara (Fotó: Farkasházi Réka Archyvumából)

Farkasházi Réka és a három gyereke: Benjámin, Rebeka és Tamara (Fotó: Farkasházi Réka Archyvumából)

Néhány sztár, akik nekünk meséltek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top