nlc.hu
Sztárok

Baleset az Exatlonban

Óriási baleset az Exatlonban: 10-15 métert zuhant az egyik operatőr

Az Exatlon Hungary forgatásán az egyik operatőr óriásit esett, 10-15 métert zuhant. Az esetről Palik László beszélt.

Izgalmas kulisszatitkok derülnek ki az Exatlon Hungary forgatásáról. Palik László és Gelencsér Timi nemrég arról mesélt, hogy mi történt a műsor egyik operatőrével még az első évadban – írja a Bors. 

„Női döntő, a mindent eldöntő meccs előtt este a lányok már készülnek, hogy mennek a rajthoz. Egyszer csak mindenki felugrik, még én is, mert előbb egy puffanást, majd egy sikolyt hallottunk” – kezdte Palik László.

Baleset az Exatlonban

Palik László elképesztő történetet osztott meg (Fotó: Palik László/Instagram)

„Egy hatalmas emelvény volt, de itt beszélünk egy 10-15 méter magas emelvényről. Valahogy megmozdult az emelvény, és az egyik operatőr kolléga székestül, mindenestül onnan leesett – mondta a verseny riportere, Gelencsér Timi. – Akkor Timinek az volt az első érzése, hogy itt vége az embernek. Nekem esett zokogva, mondtam, hogy nyugodj meg, hála a Jóistennek, felállt. És szerencsére semmi baja nem volt” – fejezte be az elképesztő történetet Palik László.

Ez történt még az Exatlonban:

(Nyitókép: Palik László/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top