nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter menyasszonya a kapcsolatukról

“Számomra ő a nagybetűs, tökéletes férfi” – Hajdú Péterről vallott a 20 évvel fiatalabb menyasszonya

Eszter azt is elárulta, mivel vette le a lábáról a televíziós.

Hajdú Péter és 25 éves menyasszonya, Eszter csaknem két éve élnek boldog és harmonikus párkapcsolatban. A Bors páros interjújából kiderül, hogy a tévés a humorával vette le párját a lábáról.

Hajdú Péter

Hajdú Péterék már a második Valentin-napjukat töltik együtt – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

“Peti pont annyira romantikus, amennyire kell. (…) Számomra ő a nagybetűs, tökéletes férfi, aki oda­adó, okos, kedves és nem mellesleg nagyon humoros. Ez már az első randevúnkon is feltűnt. Mondhatni, a humorával vett le a lábamról” – árulta el Eszter, hozzátéve: annyira nagy az összhang közöttük, hogy még nem is veszekedtek.

A harmadik tévécsatornáját indító Hajdú Péter rámutatott, nincs főnök-beosztott viszony közöttük. “Noha én vagyok a csatorna vezérigazgatója, Eszter pedig az Ébredj velünk! főszerkesztője, de soha egyetlen konfliktusunk sem adódott ebből. (…) Mindketten hagyjuk érvényesülni, dolgozni a másikat, én sem szólok bele az ő dolgaiba, és Eszter sem az enyémbe” – hangsúlyozta.

Olvass még Hajdú Péterékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top