nlc.hu
Sztárok

Elvetélt Hajdú Péter menyasszony

Elvetélt Hajdú Péter fiatal párja – azonnal műteni kellett a 25 éves Esztert, mert életveszélyben volt

Órákon múlt a fiatal tévés élete, el kellett távolítani az egyik petevezetékét.

Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb menyasszonya egy rövid ideig a legboldogabbnak érezhették magukat, amikor kiderült, hogy a november óta a Life TV-nél dolgozó Eszter várandós. Ám nem sokkal később kis híján tragikus fordulatot vettek az események, miután kiderült, hogy a fiatal tévés elvetélt – írja a Blikk.

Hajdú Péter

Hajdú Péter még időben kórházba vitte a menyasszonyát (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Ha az orvosok nem lépnek közbe, akkor csak órái lehettek hátra a hasi görccsel küzdő Eszternek, ugyanis elrepedt a petevezetéke, belső vérzése volt, és mire beértek a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregében. Hajdú Péter menyasszonyát azonnal műteni kellett.

„25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű” – vallotta be Eszter. A történtek Hajdú Pétert is megviselték, de párjával együtt bizakodik: „Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk”.

Olvass még Hajdú Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top