nlc.hu
TV-sztárok

Hajdó Péter és szerelme

Együtt dolgozik majd Hajdú Péter és kedvese

Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter felmondott az RTL Klubnál, és Hajdú Péter mellett, a Life Tv-n folytatja pályafutását.

Láng Eszter és Hajdú Péter nagyon megtalálták a közös hangot, a lány évek óta a Reggeli című műsor szerkesztője volt az RTL Klubon, de úgy döntött, hogy januártól a Life Tv-nél folytatja, Hajdú Péter oldalán – íjra a Blikk.

„Valóban, novembertől már nem dolgozom az RTL Klubnál. Igaz, a Life TV-hez igazolok, és együtt dolgozom majd Petivel, de most még pihenek, januárban kezdek. Hogy pontosan melyik műsorban fogok dolgozni, még nem árulhatom el” – mondta Láng Eszter, Hajdú Péter menyasszonya.

Hajdú Péter és kedvese

A Life TV-nél folytatja Hajdú Péter menyasszonya (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

„Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, és örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére” – mondta a 20 évvel fiatalabb kedveséről Hajdú Péter.

Olvass még Hajdú Péterről az nlc-n!

(Nyitó kép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top