nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter összezárva Demcsák Zsuzsával

Hajdú Péter régebben bepróbálkozott Demcsák Zsuzsánál

Az Összezárva legfrissebb részéből kiderül, hogy Hajdú Péter korábban bepróbálkozott Demcsák Zsuzsánál.

Péntek este ismét jelentkezik az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a Life TV-n, a vendég ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki meglepő nyíltsággal mesél majd a magánéletéről jelenlegi főnökének. Arra is fény derül, hogy Hajdú Péter régebben megpróbálta ágyba vinni a műsorvezetőt.

„Szerintem abban az életszakaszodban voltál, hogy próbáltál nekem udvarolni, és volt egy mondatod, ami megmaradt bennem” – emlékezett vissza Demcsák Zsuzsa a körülbelül 20 évvel ezelőtt történtekre. A műsorvezetőnek volt egy randija Hajdúval, aki a vacsora után szexuális ajánlatot tett neki. Hajdú láthatóan zavarba jött attól, hogy a történet szóba került, és próbált hárítani.

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdióban

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában (Fotó: Live TV/Vajda Anita)

„Lehet, hogy egyértelmű voltam vele, de tiszteletlen semmiképp. De szerintem nem akartam a szexet, emlékszem, éppen egy szakítás után voltam, amikor Zsuzsa fent volt nálam, még akkor is váltottunk üzeneteket” – próbálta kimagyarázni magát Hajdú Péter, akinek Demcsák Zsuzsa a fülébe suttogva mesélte el, pontosan mi történt, így a fülesen keresztül Hajdú jelenlegi szerelme is hallhatta azt. Eszter csak jót nevetett a sztorin.

A Blikk kíváncsi volt, hogy mi lett volna, ha Demcsák mégis igent mond jelenlegi főnöke ajánlatára, ezért megkérdezték Hajdú Pétert, milyen tervei voltak akkoriban a műsorvezetővel.

„Nem működött volna hosszú távon, nem vagyunk egymás esetei. Még nyalogattam a sebeimet a szakítás után, gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött ” – vallotta be Hajdú, aki korábban nagy csajozó hírében állt, több futó kalandja és kapcsolata is volt híres hölgyekkel.

Még több cikk az Összezárva Hajdú Péterrel műsor kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top