nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter volt szerelme elvesztéséről

Hajdú Péter volt szerelmét halálra gázolták, erről is beszélt Demcsák Zsuzsának

Hajdú Péter könnyes szemmel beszélt volt szerelme elvesztéséről.

A LifeTv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma esti vendége Demcsák Zsuzsa lesz, aki Curtishez hasonlóan szintén nagyon megnyílt a műsorvezető előtt. A formátum egyik legjobb tulajdonsága, hogy nemcsak a vendég, de a házigazda is olyan mély emlékeket oszt meg, ami a nézőket is meghatja. Sakkozás közben beszélget Demcsák és Hajdú, ahol többek között az is kiderült, hogy Hajdú Péter annak idején elveszített egy számára nagyon fontos személyt. 

„Volt egy két és fél éves kapcsolatom, 16 évesen jöttünk össze. Nagyon megviselt a szakítás. Főiskolára mentem, ő egy másik főiskolára felvételizett, mindketten gödöllőiek voltunk. És képzeld el, hogy összejött egy sráccal, és most egy nagyon fájdalmas dolgot fogok mondani, hiszen ez a srác volt a párja sokáig, és neki ez sokkal jobban fájt. Három évvel később halálra gázolták őt. Kiment Amerikába nyelvet tanulni, és halálra gázolták. Én akkor úgy éreztem, hogy Isten engem meg akart kímélni egy sokkal nagyobb fájdalomtól. (…) Sokkal kisebb volt a szakítás fájdalma, mintha három évvel később elveszítettem volna azt az embert, aki akkor már 5-6 éve a párom” – emlékezett vissza Hajdú Péter, aki azt is elárulta, hogy ez volt az első fájdalmas szakítása, és 6-7 hónap kellett hozzá, hogy túllépjen a sérelmeken. 

Íme, egy részlet a mai adásból:

A teljes adást ma este 22 órakor a Life TV-n láthatod.

Ez is érdekelhet:

hajdú péter

Összezárva Hajdú Péterrel (Fotó: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top