nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea születésnapja

Szulák Andrea 57 éves lett, de elfelejtett öregedni

Humorával, közvetlenségével mindenkit levesz a lábáról Szulák Andrea, aki február 8-án ünnepelte 57. születésnapját.

Rengeteg filmben, sorozatban, darabban láthattuk és láthatjuk Szulák Andreát, aki bármennyire is megdöbbentő, február 8-án ünnepelte az 57. születésnapját. Nem tudjuk, hogy csinálja, de gyakorlatilag semmit sem változott az elmúlt években, maximum a frizurája.

Szulák Andrea akkor és most

Szulák Andrea 14 évvel ezelőtt (Fotó: Fábián Olga/smagpix)

Egy dolog nagyon ki tudja hozni a sodrából

A művésznő a spontaneitásával és a jókedvével általában leveszi a lábáról a környezetét, de azért akad olyan téma, ami őt is kihozza a sodrából. Ilyen például az, ha valaki azt mondja, hogy 40 felett már nem nézhet ki jól egy nő, ahogy ez megtörtént Szulák Andreával egy tévéműsorban: „Ne folytasd, mert fel fogom idegesíteni magam ezen! Mi az, hogy nem tesz jót, ha idősödik? Mi tesz neki (a nőnek) jót? Ha felvarratja, meg leszívatja? (…) Ez a világ elvárása, hogy 40 felett már kukába kéne kerülni? (…) Nincs abban semmi rossz, ha egy nő megpróbál esztétikus és vonzó maradni. S ha ez nem megy természetes módon, akkor szakemberek segítségét is igénybe veheti. Ám óva intenék minden tinédzsernek látszó nagymamát: ami belül van, azt nem lehet plasztikázni.”

Szulák Andrea születésnapja

Szulák Andrea tanult korábbi hibáiból, és mint mondja, másodvirágzását éli (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

Érdekességek Szulák Andreáról:

  • sokáig külföldön vendég tánczenész volt (Hollandia, Németország, Anglia)
  • a Neoton Família kettészakadása utáni új Neoton együttes énekesnője is volt.
  • 1991-ben Moszkvában megnyerte az OIRT-fesztivál nagydíját.
  • 1993-ban elsőként képviselte volna Magyarországot az 1993-as Eurovíziós Dalfesztiválon Árva reggel című dalával, de nem jutott tovább a kelet-európai országok számára rendezett elődöntőn.
  • 1994-ben az év énekesnőjévé választották.
  • 2007. április 26-án született meg kislánya, Rozina, akivel nagyon jó anya-lánya kapcsolatot ápolnak.

„Olyanok vagyunk, mint a jin és a jang, a két erő, amely egymást kiegészíti. Egymás nélkül a létezésünk értelmét veszti. Imádom a lányom, igyekszem jó anyja lenni, igyekszem vele kapcsolatban mindent a lehető legjobban csinálni, mégis reggeltől estig azon filozofálok, vajon jó anya vagyok-e” – nyilatkozta lányával való kapcsolatáról Szulák Andrea egy korábbi, Best magazinnak adott interjújában.

Szulák Andrea születésnapja

Szulák Andrea a lányával, Rozinával, 2019-ben a Story-gálán (Fotó: smagpix/ Tamás Korponai)

Sosem áll le: jelenleg már színházi darabot próbál

A művésznő alig várja, hogy ismét színpadon játszhasson, de mint azt korábban a Mokkában elmondta, őt nem viselte meg a karantén és már próbálnak egy új darabot, ami számára óriási felüdülést jelent. Betartják az előírásokat, maszkban mehetnek csak a színpadra egyelőre, de így is nagyon élvezik, hiszen már várták, hogy végre újra bemehessenek a színházba.

A beszélgetést itt visszanézheted:

Akkor és most!

(Nyitó kép: smagpix/ Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top