nlc.hu
Sztárok

Kiss Tibi alkoholfüggősége

Kiss Tibi, a Quimby frontembere egy éve küzd az alkohollal

Ősszel rehabra vonult Kiss Tibi, a Quimby énekese, a zenekar pedig majdnem feloszlott.
Kiss Tibi, a Quimby frontembere

Kiss Tibor, a Quimby frontembere tavaly februárban eldöntötte: 15 évvel azután, hogy egyszer már legyőzte a betegséget, újra felveszi a harcot az alkoholfüggőségével – írja a Blikk.

Balanyi Szilárd, a zenekar billentyűse szerint ez egyáltalán nem volt könnyű. Hiába mondtak neki bármit, Tibinek magának kellett meghoznia a döntést. Tavaly ősszel találta meg a megfelelő rehabilitációs intézetet, ahol most van, és ahol végre megfelelő terápiát kap. A zenekar tagjai nem tarthatják vele a kapcsolatot, de úgy tudják, hogy Kiss Tibi halad a gyógyulás útján.

Az énekes állapota nagyon sok feszültséget okozott a zenekarban, barátként és zenekari tagként is nagyon nehéz volt végignézni Kiss Tibi betegségét. A koronavírus-járvány tovább rontott a helyzeten, a Quimby a feloszlás szélén állt. Aztán rájöttek, hogy ezt semmiképp sem akarják.

A tervek szerint Kiss Tibi valamikor a jövőben visszatér a zenekarba, de Balanyi Szilárd szerint 2022 tavasza előtt annak nincs realitása, hogy a Quimby újra teljes létszámban színpadra álljon.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Kiss Tibi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top