nlc.hu
Sztárok

Gyereket vár Cseke Eszter

Bővül az On The Spot-család: második gyerekével várandós Cseke Eszter

Cseke Eszter és S. Takács András a közösségi oldalukon jelentették be, hogy tovább bővül a család.

Cseke Eszter és S. Takács András több mint 10 évvel ezelőtt indította útjára On the Spot című dokumentumfilm-sorozatát: az évek során közel 100 országban jártak, 80 filmet forgattak. Folyamatosan úton vannak, ám most úgy látszik, egy kicsit megállnak – kiderült ugyanis, hogy Cseke Eszter ismét várandós.

Hát, ez a pillanat is eljött. Új kisbaba érkezik hozzánk! A triumvirátusunk négyfős családdá bővül nyáron. Furcsa dolog...

Közzétette: On The Spot – 2021. február 17., szerda

„Hát, ez a pillanat is eljött. Új kisbaba érkezik hozzánk! A triumvirátusunk négyfős családdá bővül nyáron. Furcsa dolog egy ilyen személyes hírrel jelentkezni a neten, így a Costa Rica-i forgatásunk végén, még akkor is, ha nagyon jólesik a sok szeretet, amit tőletek kapunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni. Új fejezet kezdődik az életünkben, amiért igazán hálásak vagyunk. A kisfiunk testvérré érik, rendkívül izgatott, akárcsak a szülei… Vajon hogyan látja majd meg a napvilágot? Milyen lesz több mint 5 év után megint babázni, újra elkezdeni az elejéről az egészet? És vajon milyen lesz négyesben az élet? Várakozás, kíváncsiság, tele kérdéssel, izgalommal és leginkább hálával – áldott állapot”

– írták a közösségi oldalukon.

cseke eszter s takács andrás

Cseke Eszter gyereket vár (Fotó: Facebook)

Náluk is bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top