nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka a spirituális világról

Szarvasagancsokkal üzen Rubint Rékának az elhunyt édesapja, a túlvilágról is segíti a fitneszladyt

Két éve, hogy Rubint Réka édesapja elhunyt, a fitneszladyvel azóta különös dolgok történnek, s mindez számára azt bizonyítja, hogy Imre bácsi még ma is vele van.

Rubint Réka hosszú ideje nyitott a spirituális világra, figyeli az égi jeleket. Édesapja halála után azonban még őt is meglepték a furcsa, megmagyarázhatatlan történések, amik biztosították őt a szeretett apukája láthatatlan, de annál inkább érzékelhető jelenlétéről – írja a legfrissebb Story magazin.

Rubint Réka

Rubint Réka hisz a spirituális világban (Fotó: Sajtóklub)

„Sokszor érzem, hogy édesapám mellettem van, rengeteg olyan jelet kapok, ami megerősít ebben. Ilyenkor ugyanolyan mély és stabil biztonságérzet jár át, mint amikor még fizikailag is itt volt. (…) A mai napig segíti az utamat” – vallotta be a fitneszlady, aki szerint elhunyt édesapja szarvasagancsokkal üzen neki.

Elmondása szerint édesapja halálát követő napokban egy levetett szarvasagancsot talált a házukhoz közeli erdőben. „Akkor már 18 éve laktunk ott, mégsem láttunk még ilyet az erdőben. Épp ezért ezt jelnek vettem. Tudtam, hogy a hobbivadász édesapám így szeretné felhívni a figyelmem a jelenlétére, ezért üzent nekem” – mesélte Rubint Réka, akinek a keresztfia ugyancsak kapott szarvasagancsos üzenetet, a fitneszlady pedig édesapja halálának az első évfordulóján ugyanott, ismét egy levetett szarvasagancsra bukkant. Sőt míg A Konyhafőnök VIP-ben versenyzett, minden hajnalban – egészen a kiesése napjáig – megjelent egy szarvas vagy egy őzike az utcájuk melletti erdőszélén.

Arról, hogy mit gondol a spirituális világról Rubint Réka és családja, illetve milyen volt a kapcsolata az édesapjával, bővebben a legfrissebb Story magazinban olvashatsz!

Story

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top