nlc.hu
Sztárok

Feljelentették Sebestyén Balázst

Feljelentették Sebestyén Balázst: „Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás, ami engem ért az utóbbi napokban”

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán írta le a véleményét.

Nagy felháborodást keltett az internet népénél, hogy Sebestyén Balázs a tiltások ellenére ráment a Balaton jegére, és még egy fotót is közzétett erről. Rengetegen támadták emiatt, többen feljelentették, ami nagyon elkeseríti a rádióst (és minket is) – ezt a közösségi oldalán osztotta meg.

Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás ami engem ért az utóbbi napokban!😔 Rengetegen feljelentettek, hogy a...

Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2021. február 17., szerda

„Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás, ami engem ért az utóbbi napokban! Rengetegen feljelentettek, hogy a jégre mentem, ezzel szabálysértést követtem el és ezt még büszkén mutogatom is! Hát akkor derüljön ki a teljes igazság! Igazából ez egy kutyamentő akció volt, nem nézhettem tétlenül, hogy egy ártatlan kutya alatt beszakad a jég és az állat bajba kerül! Ezért kellett a jégre mennem! De felhívnám a Magyar Rendőrség figyelmét, hogy ne csak engem büntessenek meg, hanem azokat is, akik ott voltak velem!”

 

– írta Sebestyén Balázs.

sebestyén balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Facebook)

A kommentelők nem kímélik a sztárokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top