nlc.hu
Sztárok

Nem áll többé színpadra Törőcsik Mari

Törőcsik Mari elengedte a gondolatot, hogy még valaha színpadra álljon

Egy időben olyan gyakran fordult meg a szombathelyi kórházban, hogy az összes ápolót és orvost névről ismeri, mostanában a koronavírus-helyzet miatt már nem jár be, és ki sem mozdul a velemi otthonából.

Mivel a járványhelyzet miatt leálltak a nem életbevágó beavatkozások a hazai kórházakban, Törőcsik Marit sem láthatják mostanában a szombathelyi kórházban. Ki sem mozdul velemi otthonából, ahol sokat fekszik az ágyában, vagy épp a televízió előtt üldögél. Fogadott unokája, Járai Máté szerint szellemileg továbbra is ép, viszont kifejezni már nehezen tudja magát.

Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte

nyilatkozta a Hotnak.

Törőcsik Mari 2016-ban (fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Törőcsik Mari 2016-ban (Fotó: Fotó: MTI / Bruzák Noémi)

A művésznőre 24 órában szakképzett ápoló vigyáz, aki felügyeli, hogy olyan ellátást kapjon, amilyenre szüksége van. A lapnak volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette, hogy Törőcsik Mari jól van, ugyanis pár napja beszéltek. Jelenleg telefonon tartják a kapcsolatot, de nagyon várják, hogy végre újra megölelhessék egymást.

Ha olvasnál még Törőcsik Mariról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top