nlc.hu
Sztárok
Tiger Woods autóbalesete

Tiger Woods súlyos autóbalesetet szenvedett

A világ első számú golfozója, Tiger Woods súlyos autóbalesetet szenvedett, meg kellett operálni.
Tiger Woods

Súlyos autóbalesetet szenvedett, majd kórházba szállították Tiger Woods korábbi világelső golfozót. A 45 éves sztár Los Angelesben helyi idő szerint kedden 7 órakor borult fel kocsijával, melyből a tűzoltók vágták ki. Más autó nem volt érintett a balesetben.

A Golf Digest szaklap elérte Woods ügynökét, aki elmondta, hogy a játékos többszörös lábsérülést szenvedett és operálják.

Később a golfozó hivatalos Twitterén megjelent egy közlemény, amely szerint a jobb lába alsó része súlyosan megsérült, és a Harbor-UCLA Klinikai Központban megoperálták. Mint írták, a sípcsontot és a szárkapocscsontot érintő nyílt törést egy rúd behelyezésével stabilizálták, a láb és a boka további sérüléseit pedig csavarokkal rögzítették. Lábának izomzata is sérült, a duzzanat miatt nyomást műtéti úton enyhítették. 

A 45 éves Tiger Woods jelenleg éber, reagál, és a kórházban gyógyul.

A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

(nlc/MTI)

(Kiemelt kép: Mike Ehrmann / Getty Images via AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top