nlc.hu
Sztárok

Sztárek Andrea depressziós volt

Sztárek Andreát depresszió gyötörte: „Mindenki hasonlóan ramatyul volt”

Sztárek Andrea soha nem tapasztalt még olyan tüneteket, mint akkor, amikor a járvány betörése miatt közel három és fél hónapra az egész világ a négy fal közé szorult.

Egy cseppet sem telt felhőtlenül a karantén időszaka a Barátok köztből botrányosan távozó Sztárek Andreának, aki bár egy darabig élvezte a pihenést, a négy fal közé zárva a depresszió tüneteit kezdte érzékelni magán.

„Soha életemben nem voltam depressziós, azt se tudtam, hogy mi az. Persze, ugyanúgy felkeltem, elláttam a családot, magamat, de semmilyen »hasznos« tevékenységet nem folytattam. Nem vettem a kezembe egy könyvet sem, nem írtam egy sort sem, egy fél színdarabot se, semmit. A barátaimmal tartottam a kapcsolatot, de azt vettem észre, hogy mindenki hasonlóan ramatyul volt” – mondta a színésznő, aki a második hullámra már egészen máshogy készült.

„Úgy voltam vele, hogy még egyszer nem engedhetem meg magamnak ezt a »luxust«, nem dobhatok ki három hónapot az életemből. Így igyekeztem mozgalmasabban tölteni az időt”

– árulta el Sztárek Andrea, aki az utóbbi időben filmet is rendezett.

Détár Enikő nagyon jó barátnőm. Amikor ő a táncos műsorban szerepelt, a párjával, Péterrel együtt drukkoltunk neki. Korábban volt róla szó, hogy rendezek nekik egy darabot, most pedig úgy voltam vele, hogy itt az idő, fel is vetettem Péternek, aztán Encinek. Igaz, színpadra nem állhatunk, ezért leforgattuk. Megkértem jó barátomat, Rozgonyi Ádámot, aki kiváló (televíziós) rendező, hogy legyen segítségünkre. Ő volt a technikai rendező, hozta a tanítványait is, egy hangmérnököt, két operatőrt. Nagyon jó volt fiatalokkal dolgozni, igaz, nem mindennapi körülmények között, hiszen Enciék otthonában készült a Titkok a hálószobából – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Sztárek Andrea.

sztárek andrea

Sztárek Andrea (Fotó: Smagpictures)

Sztárok és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top