Sztárok

Sztárek Andrea 57 évesen túl öreg a Barátok köztbe

A Barátok közt börtönpszichológusát, Sztárek Andreát egyik napról a másikra kiírták a sorozatból. A színésznő szerint ez azért történt, mert túl öreg.

Sztárek Andrea csupán 57 éves, mégis úgy gondolja, hogy azért írták ki hirtelen a Barátok közt című sorozatból, mert már túl öreg oda. „Behívatott a két producer, és azt mondták, hogy Emília elmegy messzire, mert kap egy állást. Nem indokolták, de tudom, hogy fiatalítják a sorozatot, így én mint öreg kikerülök. Kiírtak, mert öreg vagyok” – mondta a Story magazinnak Sztárek Andrea, aki eléggé elszomorodott a hír hallatán. 

Sztárek Andrea nemcsak színésznőként, hanem dialógíróként is jelen volt a sorozatban, rossz nyelvek szerint így tette fontosabbá a szerepét.

Miután próbamunkát írtam, egyike lettem a dialógíróknak. A sorozatban a történetírók írják a jeleneteket, nekem, ahogy a többi dialógírónak is, csak azt kellett hozzáadni, hogy mit mondanak a szereplők. Arra, hogy mi történik velük, nem volt befolyásom

– tisztázta magát a színésznő, akiről egy másik pletyka is szárnyra kapott, amikor jelentkezett a sorozatba. Sokak szerint azért kapta meg a szerepet, mert viszonya volt Rozgonyi Ádám producerrel. „Nagyon-nagyon régen volt vele szerelmi viszonyom. Szerelemnek indult, aztán egy nagyon erősen a munkára szorítkozó barátság lett. Olyannyira, hogy együtt is dolgoztunk a Spirit Színházban. Nyilván nagyon sok ember szemét csípi. Nem, nem a szeretőm, az a kapcsolat nagyon régen volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top