nlc.hu
Sztárok

Sztárek Andrea új párkapcsolata

Rátalált a szerelem a 63 éves Sztárek Andreára: „Egy kedves régi barátommal egyszer csak ’észrevettük egymást’ ”

Hosszú egyedüllét után végre társra talált a színésznő.

Régi barátjába szeretett bele Sztárek Andrea. A Hazatalálsz című sorozatban is játszó színésznő örömmel mesélt a Story magazinnak a boldogságáról, a párkapcsolatáról, valamint arról, miként éli meg a szerelmet 60 év felett.

Sztárek Andrea

Rátalált a szerelem Sztárek Andreára – Fotó: Sajtószoba

Új párját, a vele egykorú Ádámot már a gyerekei is jól ismerik. A színésznő elmondása szerint kimondottan kedvelik, arról nem is beszélve, mekkora megnyugvást jelent számukra, hogy édesanyjuk már nincs egyedül. Hangsúlyozza, nem a magány kergette bele ebbe a kapcsolatba, jól elvolt egymaga is, egyszerűen így hozta az élet. „Egy kedves régi barátommal egyszer csak ’észrevettük egymást’. (…) Ő félig-meddig civil, de köze van a színházi világhoz. (…) A szerelem 60 felett is éppolyan, mint korábban volt, e tekintetben a lelkem egy percet sem öregedett” – vallotta be Sztárek Andrea.

A színésznő nem tagadja, nagyobb biztonságban érzi magát, amióta párkapcsolatban él. „Nem költöztünk össze, és nem is fogunk. Én már alkalmatlan vagyok az együttélésre. (…) Ezt Ádám nem bánja. Neki is megvan a maga élete, neki is vannak gyerekei. Ettől még elköteleződtünk a másik felé, és igyekszünk minél több időt együtt tölteni. (…) Végre ismét van kiről gondoskodnom – időnként. Aztán hogy mit hoz a jövő, az számomra is rejtély, de most jó” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story - válik kucsera és tápai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top