nlc.hu
Sztárok

Sztárek Andrea feladta az iskolát

Sztárek Andrea nagy reményekkel vágott bele a lakberendező képzésbe, végül nem fejezte be

A színészet mellett ezzel szeretett volna foglalkozni.

A 62 éves Sztárek Andrea tavaly döntötte le, hogy visszaül az iskolapadba. A színésznő ugyanis imádja a lakberendezést és úgy érezte, van hozzá érzéke, ezért elkezdett egy képzést, hogy erről is legyen papírja. Fél év után azonban úgy döntött, felhagy az álmával, januárban abbahagyta az iskolát.

Sztárek Andrea

Fotó: TV2

„De hogy ebből meg is tudjak élni, kellett a papír. Ezért is döntöttem úgy, beiratkozom egy közel egyéves lakberendező iskolába, amit végül januárban abbahagytam. Kiderült számomra, hogy ehhez a szakmához nem elég az én jó ízlésem, szépérzékem vagy fantáziám, mérnöki agy is kell hozzá, ami belőlem hiányzik, illetve kellően precíz sem vagyok hozzá. Arról nem is beszélve, hogy ez a munka teljes embert kíván, én pedig elsősorban színésznő vagyok, akit kötnek a próbák és az előadások. Így mielőtt közel másfél milliót invesztáltam volna a lakberendezésbe – új laptop, tervezői program, és sorolhatnám –, kiszálltam. De nem élem meg kudarcként, nem gondolom azt, hogy megfutamodtam, épp ellenkezőleg! Beláttam, ez nekem nem fog menni, és el tudtam engedni. Maradok a már jól bevált színészetnél” – mondta a Story.hu-nak Sztárek Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top