nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő: Teljesen elérzékenyültem a szülinapomon

Détár Enikő: Meglepetéstortával köszöntötte családja

Ötvenhét éves lett Détár Enikő pénteken. Az énekesnőt barátai és kedvese egy különleges tortával lepett meg.

Enikő teljesen elérzékenyült a születésnapján, rengetegen köszöntötték fel az interneten és családja is meglepetésekkel készült. „Mondtam a gyerekeknek, hogy ne készüljenek nagy ajándékkal, mert ennek most nincs itt az ideje, de ők mégis megleptek” – mondja Détár Enikő.

„Fehér liliomcsokrot kaptam, ami a kedvenc virágom és egy fantasztikus málnás mascarpone tortát. Külön megleptek a barátaim, Fésűs Nelly és Ladinek Juci is, el is érzékenyültem tőle.”

Kedvenc viragaim Péterem liliomai, hisz jól tudja a liliom a kedvenc virágom.🌺imádom az illatát csodálom a szépséget és...

Közzétette: Détár Enikő Hivatalos Oldala – 2021. február 27., szombat

„Nem akartam magam ünnepeltetni, elég lesz majd három év múlva, ha hatvan leszek… Sokat gondoltam aznap édesanyámra, aki sajnos már nem lehet velünk, bevallom, nagyon hiányzik és nehéz ünnepelni úgy, hogy ő már nincs velünk. A családom, a gyerekeim persze ilyenkor mindig velem vannak és a párom, Péter is, aki a teljes vendéglátás terhét levette rólam és egész nap a kedvemben járt. Főzött és kiszolgálta a vendégeimet. Ez nekem mindennél fontosabb.”

Détár Enikő 57 éves lett (Fotó: ICON Management)

Détár Enikő 57 éves lett (Fotó:ICON Management)

Intim titkok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top