nlc.hu
Sztárok

A Dal 2021 2. elődöntőjének továbbjutói

Radics Gigi is A Dal 2021 döntőjében – ők jutottak tovább a második elődöntőből a fináléba

Immár teljes A Dal 2021 döntős mezőnye.

A második elődöntővel folytatódott A Dal 2021 szombaton este. Az élő show-ban 10 produkciót láthattak a nézők, a dalok ezúttal is akusztikus változatban hangzottak el.

A Dal 2021

A Dal 2021 házigazdái: Orsovai Reni és Freddie – Forrás: Médiaklikk / A Dal 2021 – videó

A második elődöntőben Andelic Jonathan (dalának címe: Áldom), AnevemAndras (Hazaérek majd), a Down For Whatever (Zuhanás), Hajdu Erik (Szürke madár), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), Noémo (Hableány), Radics Gigi (Egy vagy velem), Süle Zsolt (Befúj), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint a Tortuga (Törnek az ablakok) lépett színpadra.

A Dal 2021 második elődöntőjében elhangzott 10 dalból ugyancsak 4 jutott tovább a döntőbe. 3 produkció a zsűripontok alapján automatikusan helyet kapott az élmezőnyben: Süle Zsolt 39 ponttal, Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos 39 ponttal és Radics Gigi 38 ponttal. 1 továbbjutó sorsáról pedig a nézők dönthettek: ő végül Andelic Jonathan lett.

A Dal 2021 második elődöntőjéből ezek a dalok jutottak tovább a döntőbe:

1. Süle Zsolt (Befúj)

2. Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok) 

3. Radics Gigi (Egy vagy velem)

4. Andelic Jonathan (Áldom) 

A Dal 2021 első elődöntőjéből ezek a dalok jutottak tovább a döntőbe >>>

Olvass még A Dal 2021-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top