nlc.hu
Sztárok

Hadas Kriszta fogyása

Hadas Kriszta 10 kilót fogyott másfél hónap alatt – friss fotón a 49 éves riporter

A tévés 81 kilóval vágott bele a fogyókúrába.

Saját bevallása szerint idáig önpusztító életet élt, és csak halogatta az életmódváltást. “Valójában csak rinyáltam arról, hogy ’jaj, le kéne fogyni” – vallotta be a BEST magazinnak Hadas Kriszta, aki a mini-sztrokja és az egyik fülére történő megsüketülés után döntött úgy, hogy jobban odafigyel az egészségére és végre lefogy.

Hadas Kriszta

Hadas Kriszta nem titkolja: sokáig nem tett erőfeszítéseket a fogyás és az életmódváltás érdekében – Forrás: Jön a baba Hadas Krisztával – videó / YouTube

A 49 éves riporter nagyon szigorú étrenden alapuló ketogén diétát választotta. „Azt hittem, sokkal nehezebb dolgom lesz a fogyással, de valójában csak elkezdeni volt nehéz, főleg fejben. (…) Ha az ember ketózissal szeretne lefogyni, akkor szigorúan be kell tartania a szabályokat” – mesélte.

Hadas Kriszta a fogyás előtt:

… és 10 kilóval könnyebben:

Hadas Kriszta 81 kilóról indult, és másfél hónap alatt sikerült megszabadulnia 10 kilótól. És bár elégedett az eredménnyel, amit ilyen rövid idő alatt elért, tudja, hogy nem csinálhatja a végtelenségig. “Nem folytathatom sokáig ezt a diétát, mert az sem egészséges, ha hosszan sanyargatom magam. További 5 kilót akarok leadni, nem többet” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Még több látványos sztárfogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top