nlc.hu
Sztárok

Támadják Csonka Andrást, mert beoltatta magát

Túl van az oltás mellékhatásain Csonka András, most a kommentelők támadásait kell kivédenie

Vasárnap kapta meg a koronavírus elleni oltás első adagját Csonka András, de a mellékhatásokon kívül a kommentelők haragjával is meg kell küzdenie.

A népszerű színész/műsorvezetőt még vasárnap oltották be AstraZeneca oltóanyaggal, aminek másnap megérezte a mellékhatásait: bágyadtságot és borzongást érzett, valamint a feje is fájt. Ennek ellenére a közösségi oldalára azt írta ki, hogy

Remélem, Ti is sorra kerültök hamarosan, vagy már túl vagytok rajta.

Az atv azonban kiszúrta, hogy sok kommentelő nem éppen pozitívan fogadta a koronavíruson már átesett Csonka amúgy jót akaró és lelkesítő posztját.

Na, Drágáim, vasárnap megkaptam az oltást. Astra Zeneca. Ma kicsit vacakul voltam, fejfájás, bágyadtság, borzongás, de most már jobb. Remélem, Ti is sorra kerültök hamarosan, vagy már túlvagytok rajta!👍👍

Közzétette: Csonka András hivatalos oldala – 2021. március 8., hétfő

Sokan nehezményezték, hogy a színész azért kaphatott ilyen korán oltást, mert híres, és a celebek már ezen a területen is kedvezményeket kapnak, mások szerint pedig Csonka egyenesen pénzt kapott az oltás reklámozásáért. A mostanság a munkája miatt korán kelő színész/műsorvezető nem hagyta reakció nélkül a beszólásokat, és elmondta, hogy a fejekben lévő zavar miatt majd egy Facebook Live-ban jelentkezik be, hogy bővebben kibeszélje a témát.

Olvasnál még Csonka Andrásról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top