nlc.hu
Sztárok
Dévényi Tibor mesélt

Dévényi Tibor megkapta a védőoltását: „Remekül vagyok, Bea istenieket főz, nincs szükségem semmire”

Nagyon optimista alkat Dévényi Tibor, mégis úgy érzi, van olyan álma, amit ideje elengednie.

Dévényi Tibor cseppet sem unatkozik az otthonlét alatt, minden napra van valami elfoglaltsága. Nagy segítség ebben a kiskutyája, Bizsu, akivel jó nagyokat sétálnak reggelente.

„Félgőzzel, de dolgozom még hetvennégy évesen is – mondta az nlc-nek Tibi bácsi. – A Retro Rádióban megy a műsorom továbbra is és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a rádió beszerelt nekem itthonra egy kis stúdiót. Így tulajdonképpen nem kell kimozdulnom, itthonról vezethetem az adásokat. Folyamatosan érkeznek megkeresések nyári rendezvényekre, de nem lehet tudni, megtartják-e ezeket. Optimistán várakozom, és meglátjuk, mit hoz a jövő. Sajnos azt látom, hogy a zenésztársaim között kezd eluralkodni a depresszió, és kilátástalannak látják a helyzetet. Nekem szerencsém van, mert nem unatkozom itthon. Az első pár hónapban tévéztem, pihentem, könyveket olvastam, jól kipihentem magam. A kiskutyámnak, Bizsunak köszönhetően pedig minden reggel hatalmas sétákat teszek a környéken. Ő egy igazi áldás nekem, egy főnyeremény. Annyi szeretetet ad, hogy azt el sem lehet mondani. Szerencsére jól vagyok egészségügyileg, nagyon vigyázok magamra. Már megkaptam az első oltásomat is, és várom a másodikat.”

Dévényi Tibi a fiaival
Megnézem
Összes kép (3)

Tibi nincs egyedül, párja, Bea is mellette van és mindkét nagy fia folyamatosan látogatja. „Már a kisebbik fiam, Máté is húszéves, a nagyobbik, Dani pedig már harminchárom. Mindig kérdezgetik, hozzanak-e valamit és mit tehetnek értem. De engem ellát Bea, istenieket főz, nincs szükségem semmire. Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy ha ennivaló és meleg lakás van, akkor mindened megvan és ez tényleg igaz. A nagypapaságról is lemondtam már, ezek a fiúk nem készülnek gyerekvállalásra. Ha rákérdezek Daninál, mindig azt kérdi tőlem: Apa, te mikor is nősültél? Negyvenévesen, akkor még van időm.”

Dévényi Tibi kiskutyájával Bizsuval (Fotó: Dévényi Tibor)

Dévényi Tibi kiskutyájával, Bizsuval (Fotó: Dévényi Tibor)

Sztárok, akik megkapták a védőoltást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top